Schuberth C3
-
dubweiser
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
Re: Schuberth C3
ahhoi,
mitte päris cee3 aga ikkagi.. ise olen c2- hes suhtkoht pettunud. lootsin, et "nii" korraliku ja kalli kiivri ostes on vigu vähem ja kestab kauem. ilgelt oli neil vaja teha need punased nupukesed sinna klaasi ette, mis näitavad, et sul kiiver ilusasti ja turvaliselt lukustunud on. ühest nupust pool (koosneb nagu kahest poolest) pani kuu aja möödudes jeehat, peale seda kiilub see vigane nupp enamus ajast kuhugi kinni, jättes mulje, et kiiver pole korralikult sulgunud (Motomarketisse polnud miskit isu "jaurama minna" kuna paar kriimu olid juba värvi peal). sellest uduteemast ei räägigi kuna sellest on ka varem juttu olnud, et nad oma keemilise kihiga pinlocki asemel puusse panid. aga, et see asi nii hull on, poleks oodanud. jube lahe on ikka reisil vihmaga 5-600 kiltsi lasta kui ilm külm ja kallab päev otsa. siis sõida nagu tola, klaas pooleldi lahti ja nägu märg ning külmunud. muidu läheb ikka nii uduseks, lihtsalt ei näe MIDAGI. see suvi avastasin laheda asja külgtuulega kiirteel sõites (kiirus 120, ja erinevatel päevadel, suundadel), et visiir hakkas ennast tuulejõul (või turbulentsi) ise kinni lahti lappama (avanedes umbes sentimeeter). ja nii siis käis kogu aeg, paari sekundiliste vahedega. see polegi nii ime, sest minu arvates on selle klaasi viimane kinnitusnõks ikka suhtkoht hädine.
aga muidu kärab küll. iseenesest materialid on head ja väga mugav on ka. ehk on mul lihtsalt miski nõrk isend juhtunud, ei tea.
ps. kuigi olen selle kiivriga kruusatolmu sees päris palju viibinud, ei julgeks väita, et ma teda hullult retsinud olen. eelmine kevad sai ostetud.
Joel
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.