Schuberth C3

Kasutaja avatar

meph
Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Re: Schuberth C3

Lugemata postitus Postitas meph »

Mina ostsin selle hooaja alguses endale C3'e.

Viimatirääkinu probleemi minu meelest C3'l ei ole... vahe pole piisavalt kõrge, et herilane ühes tükis sealt läbi mahuks... igatahes mulle pole kiivrisse kaassõitjaid sealt sisenenud :)

Siiamaani ainukesed probleemid mis mul C3'ga olnud on, on pinlock ja vihmaga sõit. Nimelt pinlocki ülemine äär jäi minul sõiduasendis täpselt horisondile vaatevälja... väga häiriv oli... probleemi lahendasin pinlockile uued kinnitused tehes originaalidest veidi allapoole, niiviisi, et kogu pinlock liikus kusagil 3mm ülespoole visiiri küljes.
Vihmaga sõites suurema padukaga olen märganud, et visiiri ülemisest äärest tilgub vett kiivrisse sisse. Hetkel veel ei ole täpselt aru saanud, kas probleem on juba tehasest tulles kiivril küljes või siis on see tingitud minu just räägitud pinlocki modifikatsioonist... õnneks vihmakäes mulle sõita ei meeldi, seega satun võrdlemisi harva märjaga rattaga välja.

Konstruktsioonivigadest olen märganud vaid üht, millest netis on ka juttu olnud. Nimelt ei kannata kiivrit käes hoida hoides kinni sellest lõua-alusest tuulekaitsmest, see kipub lahti tulema sellise käsitlemise peale.

Vaikuse kohapealt peab mainima, et antud kiiver on püstisema sõiduasendiga ratastega sõites märkimisväärselt vaiksem kui bike-stiilis rattal. Klaas või gondel tekitavad tuulekeeriseid ning kui need kiivrini jõuavad, siis tuleb päris korralikku müra sisse. Samas cruiseriga sõites antud probleem puudus ning oli ikka väga mugav :)

Minul spetsiifiliselt võib muidugi lisamüra tekitada kiivri ühele küljele paigaldatud bt intercom süsteem.

Kusjuures siin varem mainitud päikesevisiiri allavajumine on võrdlemisi marginaalne häda... sõidu ajal ta mul alla pole vajunud, vahest pähe tõmmates on liikunud kusagil sentimeetri jagu oma kinnisest asendist allapoole... mis tähendab siis seda, et kiiver peas on seda visiiriäärt kusagil 2-3mm märgata ülaltäärest... ehk ei ütleks, et see probleem on.

Üldiselt olen kiivriga väga rahul. Mugavamat kiivrit minu pea ei ole näinud :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”