kell bikele
-
joel
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 122 korda
Re: kell bikele
Võin peale ca 5 hooaja ja 40kkm möödumist anda tagasisidet minu kunagises postis viidatud kella/voltmeetri/termomeetri kohta: http://www.casporttouring.com/store/mer ... lectronics Veidi suur on ta endiselt
Aga töökindluse koha pealt pole midagi ette heita! Töötab sama hästi/halvasti, kui alguses. Kell on päris hea ja käib suht täpselt. Voltmeeter on väga temperatuuritundlik. Suvel palavaga on näit ca voldi jagu kõrgem kui praeguste külmade ilmadega. Ma kaldun arvama, et tegelikult on pinge kogu aeg suht sama, aga kontrollinud ei ole. Termomeetrit kasutan seda juhtme otsas välimist. Esialgu oli ta mul esitule all gondli serva küljes, aga seal ta kippus mootori soojuse tõttu väga kõvasti valetama. Kuna sensori juhtmel pikkust jagub, siis vedasin tagumise numbrialuse külge ja seal on asi parem. Tundub, et üle 1-2 kraadi ta seal ei valeta. Vibratsiooniga pole mingeid probleeme esinenud. Ekraan tundub, et ei ole tuhmimaks läinud. Esiklaas tal ei ole veekindel. Olen sinna pesemise ajal paar korda üsna rämedalt pesuriga vett peale lasknud. Selle peale on vähemalt ühe korra displei lolliks läinud, aga kui ära kuivab, siis hakkab jälle ilusti tööle (kui õigesti mäletan, siis displei ülhendus trükkplaadiga oli elastomeeri vahndusel ja ilmselt lihtsalt läks sinna vesi vahele). Vist võtsin ta ka korra lahti ja möksisin silikooniga üle, et vähe paremini vett peaks. Ehitamisel on juba igal juhul "välitingimustes" töötamise peale mõeldud, sest trükkplaat oli mingi vaseliinitaolise möglaga üle tõmmatud niiskuskahjustuste vältimiseks. Kokkuvõttes, kui on ruumi, kuhu panna ja vajadus just sellise näitude kombinatsiooni järele, siis julgen soovitada.
EDIT: Mul asub ta gondlis rattal näidikuploki ülemises/tagumises servas esiklaasi taga. Seega päris lausvihma käes ei ole ja sõidu ajal eriti märjaks ei saa. Samas sõidan iga ilmaga seni, kuni vesi vedel on ja nende aastatega on ta kohe kindlasti mitu head padukat üle elanud, ratta pesemisest rääkimata. Puurisin korpuse alla nurka paar pisikest augukest, et kui vesi kuskilt sisse peaks pääsema, siis oleks tal ka koht, kust välja joosta. Mõnikord niiskemate ilmadega on klaasi seestpoolt veidi uduseks tõmmanud, aga see kuivab suht kähku jälle ära.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.