keelatud teemad

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Re: keelatud teemad

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

bitter kirjutas:

Ishijupp, kas sa useneti uudisgruppe (ee.mootorratas jne) oled kasutanud? Mingit modereerimist polnud. Iga kasutaja sai öelda, mis sülg suhu tõi. Kummalisel kombel oli enesekontroll ja netikett tunduvalt paremal järjel, kui keskmises veebifoorumis :roll:. Ülbikud pandi paika või ignoreeriti, neil hakkas igav ja kolisid mujale. Mitte kunagi ei suletud ühtki teemat sest sellist võimalust lihtsalt polnud :). Räägin minevikus sest praeguseks on uudisgrupid minu teada sisuliselt välja surnud.

Ma nõustun pitbull-iga, et probleemsete teemade sulgemine ei vii kuhugi. Kui mõnel inimesel on vajadus kaasinimese pihta soppa loopida siis ta leiab selleks võimaluse nii või teisiti.

Ivoonu, kas ma tohin vastu küsida, et kuhu sa sihid? Kas sa sooviksid filmide, huumori, rumalate küsimuste jm mittemoto loba ära keelamist biker.ee-s?

Olen kolanud IRC kanalites/kommuunides enamvähem algusest alates ja juba siis peeti vajalikuks lärmajad elimineerida. Aga see pole päris võrreldav foorumite modereerimisega. Päris aus olles ei saa ma praeguse probleemi püstitusele pihta. 15 lehetäie "arutluse" jooksul oli igal foorumlasel võimalik oma asjalikud mõtted välja öelda. Ja öeldigi, aga viimased n+1 lehte oli full of pask ja keskenduti üksteisele hinge sittumisele. Ma ei tea kuidas teistel, aga mina ei hooliks küll uuel aastal foorumit lahti lüües avastada, et suzu teema endiselt esilehel ja sitta lendab sama laia kaarega, kui pool aastat tagasi. Nüüd teavad kõik kes (või mis) oli suzu, istub ta trellide taga ja aeg oleks eluga edasi minna ja lõpetada sõnavõtud teemal "mina olen suurem pedofilofoob kui sina". Ja lõpetada see üksteisele hinge sittumine. Ja lasta modedel teha oma tööd- nii hästi või halvasti kui nad seda ka ei teeks. Biker.ee muutumist Delfi peldikuseinaks sooviks arvatavalt ainult vähesed, aga isepuhastumisele lootmine oleks üsna kindel tee sinnapoole.
Olen oma mõtted välja öelnud ja rohkem midagi lisada pole, seega over ja out!

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”