keelatud teemad

Willie
Tsikkel: FLH

Re: keelatud teemad

Lugemata postitus Postitas Willie »

Olles siin kogukonnas natuke aega kolanud, paluksin misiganes taevaisalt, maaisalt ja õhuisalt (et poleks usulist diskrimineerimist) modedele piisavalt kannatust kogu seda materjali siin töödelda, minemata lolliks ja omamata vajadust hommikuse ravimidoosi järele.

Point selles. Kasutan ja loen foorumit, mis ei kuulu mulle ja ei hakkagi kunagi kuuluma, seega olen kellegi teise mängumaal, kus mindki lubatakse kaasa mängida. Ainult liivakasti omanikel või tema (nende) poolt selleks volitatud inimestel on õigus keelata mul siin sõna võtta või esineda. Võõrale kodulehe sobimatuid jalajälgi teha pole viisakas ja senise tegevuse põhjal tundub küll biker.ee sait olema, mis on igati jätkusuutlik. Kui kellelegi ei peaks kohalikud reeglid olema vastuvõetavad, siis netiavarustes on kindlasti saite, kus neile sobiva sisu ja sisutuse suhe on meeldivalt paigas.

Poliitilise korrektsuse huvides: ei tunne ma siit ühtegi mode ega omanikku, saidi edasisest püsimisest olen aga huvitatud ning loodan, et saidi ülevalhoidjad niipe ei väsi.

Pilt

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”