Sinu tee bikeriks...
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Sinu tee bikeriks...
Panen siis ka siia paar rida kirja
Nagu suurem osa siin, alustasin ka mina kaherattalistega pedaalajamiga aparaatidega
Välja nägi vist umbes nii: Skolnik -> Kokukas -> Ereliukas -> Start Shossee vms selle nimi oli -> Scott'i mägiratas -> Kona mägiratas... viimane praegugi garaazhinurgas olemas Nende vahele sattus erinevaid katseid sõprade mini'dega, 50cc ja 80cc krossikatega, ja korra platsil ka tuttava 750cc gixxeriga
Kusagil 2005 või nii võttis üks tuttav mind oma baigile sabale viimsis ning lasi kaks esimest käiku mina sabal, ratas tagarattas, tühjaks
Peale seda läksin lubasid tegema
2007 saabus koos lubadega (võibolla tegelt paar nädalat varem) minu hoovile minu esimene päris enda mootorratas... selleks oli 96 aasta 600cc Suzuki Bandit. Seda ratast jätkus mulle vist kusagil kolmeks kuuks... läks teisel üks suunatulepirn läbi ning sõprade juurde tsiklipoodi minnes tuli välja, et pirni neil mulle pakkuda pole, kuid ühe mootorratta tahaksid mulle küll samas anda Seega saigi vana ratas poodi jäetud ning väikese lisaraha loovutamise tulemusel 96 aasta GSX-R 750 omanikuks saadud
Nüüd 2009 aasta kevadel läks hammas verele millegi uuema, kergema ja äkilisema vastu. Alguses mõtlesin siin 1000cc isendite vastu, kuid kuidagi jäi üks meeldivalt odava hindega 750cc K7 GSX-R silma (aitäh, masu
) ning sai huvi pärast seda proovima mindud... peale proovisõitu ei tahtnud enam ratta seljast maha tulla, ära armusin
Sama päev paberid liisingusse sisse ja paari päevaga oligi ratas oma hoovil.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.