Kiirendus võistlus tehn. reeglid 2010 ?
-
- Tsikkel: Suzuki BK1300
Re: Kiirendus võistlus tehn. reeglid 2010 ?
korke kirjutas:Mul on südame tunnistus olemas
![]()
Tegelt häiris rohkem see ,et somm kellel oli 1,7 liitrine busa ei saanud meie juurde võistlema tulla.
Korke sa peaksid ise väga hästi teadma milliseid eeliseid suurema kubatuuriga mootrid annavad. Ega olemasolevad tehnilised reeglid ei ole kuskilt pliiatsist välja imetud. Eelmine aasta nende tegemisel saigi just arvestatud, et kogu võistlus oleks huvitav nii võistlejatele kui pealt vaatajatel. Oleks võimalik meelitada sõitma uusi võistlejaid. Sama hea oleks ettepanek, et panna E ja F klaass kokku. Ei ole mõtet selga küüru lasta, kui naabrid sõitma tulevad, et nende ette punane vaip laotada ja tehke mis tahate. Hetkel kehtivad tehnilised reeglid peaksid minu arvates toimima veel õige mitu aastat, ennem kui oleks põhjust mingite muudatuste tegemiseks. Ega siis tehniliste reeglite muutmine sul pilli paremini käima pane. Rohkem garaaži tunde ja vähem interneti. Vähemasti selline on minu arvamus ei pretendeeri absoluutsele tõele.
Terv.
Rivo
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.