Hooaeg 2009 kokkuvõte

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

leints1
Tsikkel: Kawasaki zx9r

Re: Hooaeg 2009 kokkuvõte

Lugemata postitus Postitas leints1 »

2009 siis minu esimene hooaeg tsikliga, äge oli:D
politseiga kokkupuuteid:0
kukkumisi:1 oma lollus (crash)
välisriike:0
mõnedel üritustel sai ka käidud, järgmine hooaeg (mõned kuud kuna sõjaväkke suvel) olen aktiivsem :) :bsmile:

Kasutaja avatar

Kaszpar

Lugemata postitus Postitas Kaszpar »

Teine hooaeg siis.

Hetkel juba üle 10 000km vuranud ja natuke tuleb veel lisa. Juulikuu ja augusti algusest läksid mõned päevad kaotsi, muidu oleks tunduvalt rohkem!

Kukkumisi ette ei ole tulnud, politseid pole näinud. Paraadideks Pärnus avamine ning Pärnus lõpetamine. Välisriikidest sai käidud Lätis- BCR.
Vahetatud said mõlemad rehvid ja nüüd isu tsiklit vahetada :D

Üks sõber sai aetud motokooli ja talle ka tsikel muretsetud. Teine läheb kevadel.

Järgmine hooaeg tahaks trippida ka- eks elu näitab. Ja ehk õnnestub ka uuem ning võimsam ratas muretseda.

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Tänasest ratas hooldusesse puhkama. Naasin just kahel rattal Gruusiast, läbisin 5 päevaga 5000 km, sellest 800 kaubikus. Ilm oli pidevalt s*tt ja nüüd selleks aastaks aitab. Kuigi selline sõit on hoolimata füüsilistest hädadest puhas fun ning videopäevik ja memuaarid peagi edasiseks meenutamiseks valmis.

Hooaeg - Jaanipäev - 04.11.09
Läbitud kokku - ca 15500 km
Läbitud Eestis - ca 1500 km
Läbitud välisriikides - ca 14000 km

Riigid: Eesti, Läti, Leedu, Poola, Slovakkia, Ungari, Rumeenia, Bulgaaria, Türgi, Gruusia, Armeenia (plus karabahh), Serbia.

Kukkumisi - pisikesed, 3 korda jala pealt koos reisivarustusega külili ning korra mägedes kõhuli.

Tsikli hädad: esivelg mõlkis kivi tõttu, lenksukinnituse polt pisut kõver.

Teelejäämisi - 3 korda, üks kord Gruusias, kaks korda Türgis kütuse lõppemise tõttu (pardaarvutit ei tohi usaldada).

Trahve - null.

Ootame järgmist hooaega :bsmile:

K1200S
Kasutaja avatar

mux2hot
Tsikkel: VFR800
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mux2hot »

Võib vist kah selle hooaja lõppenuks lugeda :(

Siit siis statistiline kokkuvõte

Läbisõit: 18000km
Välisriike: 13 ... Rootsi, Taani, Saksamaa, Holland, Belgia, Prantsusmaa, Luxemburg, Austria, Slovakkia, Tsehhi, Poola, Leedu ja Läti (sai vist 4 korda käidud)
Teelejäämisi: 0
Õnnetusi liikluses: 0
Kokkupuuteid politseiga: 1 (kontrolliti ainult lubade olemasolu ja peatumise põhjuseks toodi, et liikleb palju ilma lubadeta tsikliste)

Meeldejäävaim kogemus oli esmalt päev otsa Alpide nõlvadel tiirutada ja peale seda nurgast kus kohtuvad Sveits, Austria ja Itaalia ainult tankimspeatustega Tallinasse ... 33 tundi ja 2300km, ühtekokku 40 tundi järjest sangas.

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Mnjah, ei julge mainidagi aga teen seda siiski.

Läbisõit: 3600,- km
Välisriike: 0
Teelejäämisi: 0
Õnnetusi: 0
Liiva sees külili vajumisi: 1 :D
Kokkupuuteid politseiga: 0
Meeldejäävaim sündmus seoses kaherattalisega: lahe bikeri suvekate asendusüritus Peipsi ääres :bsmile:

Vähese läbisõidu põhjuseks tervise tõrkumine / va krõbiseva vähesus rahakotis.
Kaugeim käidud koht Peipsi ääres bikeri suvekate asenduskoosviibimisel.
Vaja veel lasta uus õli sisse ja siis peab talve jooksul tõsiselt kaaluma, et mis saab järgmine aasta, kas saab ükskord sõita eestist välja ka või kui olukord ei parane siis peab paiskama ratta müüki ja ootama paremaid aegu :evil:
Parklas keskhargil hoidmiseks ja laenu ning parklamaksu maksmiseks pole mõtet pidada... :(
Väga korralik ja hea pill krt mitte ei taha müümisele mõelda

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

AVarik
Tsikkel: 97 Bandit 1200N

Lugemata postitus Postitas AVarik »

Esimene hooaeg oli väga meeldiv ja kõik mis ma lootsin, lõppes sitasti ainult :evil:
Juuli algusest kuni 4. september sain 5000km Tallinnas ja selle lähiümbruses maha sõidetud.

Kukkumisi: 2 ( sõiduvead ) ja 1 avarii (bike vs vastassuunda libisenud kihutav auto)
Politsei: 0 (Ma ei pakkunud neile huvi)

Nüüd tuleb uus ratas muretseda, eelmisest sai auto jagu.
Kõik sõbrad arvasid et mul jääb puudu 600st banditist aga tuleb välja et piisas.
Järgmine tuleb ka 600ne bandit või kui saan hea hinnaga 1200'se siis ostan selle :P

Kasutaja avatar

Kawaix
Tsikkel: Aprilia RST Futura/HD Electra
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Kawaix »

Hooaeg oli hea,km u. 6000 trahve ei tulnud,aga siiski üks jama peab ikka I-le täpi panema ,kui kavatsesin Ta talvekorteri viia vajus jalat killustikku peal külili,kui läksin kiivri järele,nii et külg kraabitud ja talveks tegevus olemas.

Kes sõidab see võidab !

von KLEMMER

Lugemata postitus Postitas von KLEMMER »

minu esimene hooaeg ka läbi. 2kukkumist, 10000km läbisõitu.

scrubace

Lugemata postitus Postitas scrubace »

yeah velled sõitsin minagi, suhu sain vaid kärbseid, võtan kokku hooaja kahel rattal siiski enamasti püsisin . proovisin ka esirattal sõitu velled kuid tagarattasse veel läks kehvasti. kilomeetreid ma ei loe mul on aega kõvasti, tuulekohin viib paljuski mõttesse ja eemaldasin spidotrossi see on nõrkadele.
reisid kulgesid läbi voolavate eesti maastikute yeah ei kohanud ma gänge ega erilisi veidrikuid seega yeah velled aint joodikuid tilpnes siin ja seal. võtan kokku, ainult eestis velled sõita on igav, eesti naise seksuaalsus on sama põnev kui lepapuu soo veerel, kui tahad motoelu mis pulbitseb ka ratta kõrval siis pikem reis teeb head sest miski pole kaunim kui tissid hommikupäikeses mu poleeritud paagil.
selline velled on mu kokkuvõtte sellest hooajast ostan talvekombe ja proovin sõita nüüd läbi lume türki

Kasutaja avatar

goal
Tsikkel: Kawa VN 1500 Mean Streak

Lugemata postitus Postitas goal »

scrubace kirjutas:

yeah velled sõitsin minagi, suhu sain vaid kärbseid, võtan kokku hooaja kahel rattal siiski enamasti püsisin . proovisin ka esirattal sõitu velled kuid tagarattasse veel läks kehvasti. kilomeetreid ma ei loe mul on aega kõvasti, tuulekohin viib paljuski mõttesse ja eemaldasin spidotrossi see on nõrkadele.
reisid kulgesid läbi voolavate eesti maastikute yeah ei kohanud ma gänge ega erilisi veidrikuid seega yeah velled aint joodikuid tilpnes siin ja seal. võtan kokku, ainult eestis velled sõita on igav, eesti naise seksuaalsus on sama põnev kui lepapuu soo veerel, kui tahad motoelu mis pulbitseb ka ratta kõrval siis pikem reis teeb head sest miski pole kaunim kui tissid hommikupäikeses mu poleeritud paagil.
selline velled on mu kokkuvõtte sellest hooajast ostan talvekombe ja proovin sõita nüüd läbi lume türki

Lugesin ja arumaisaa kas oled purjus või pole koolile pihta saanud või oled siiski purjus ja pole koolis käinud? :wack:

Jawa, Voshod, Kawa VN 750, Kawa Mean Streak

scrubace

Lugemata postitus Postitas scrubace »

yeah velleke kool on kolle täis olnud kuid käinud seal olen puudumisteta paljuski koma siiski olen motosõber. kas mu lausestus on keeruline kui ma mõtet proovin hoida pole küsimus. coelhe ütles et kirjanikul on siiski sõnad mis paberile veerevad alati pole seal tema mõtisklus suur vaid hoopis tunne eriline mis lausesse poeb koma foorumis kas siis väheke võib ju mõtet avaldada kuigi siin vaid kokkuvõtte velled hooajast.
yeah velled pold sittagi rohkem kirjutada ju koma hooaeg on lühike. sajab velled tihti

Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Hooaeg oli tagasihoidlik ja ilma vahejuhtumiteta, kilomeetreid kogunes vist ca 2500 kanti ainult ja pikim sõit oli BCR Siguldasse.

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

scrubace kirjutas:

yeah velleke kool on kolle täis olnud kuid käinud seal olen puudumisteta paljuski koma siiski olen motosõber. kas mu lausestus on keeruline kui ma mõtet proovin hoida pole küsimus. coelhe ütles et kirjanikul on siiski sõnad mis paberile veerevad alati pole seal tema mõtisklus suur vaid hoopis tunne eriline mis lausesse poeb koma foorumis kas siis väheke võib ju mõtet avaldada kuigi siin vaid kokkuvõtte velled hooajast.
yeah velled pold sittagi rohkem kirjutada ju koma hooaeg on lühike. sajab velled tihti

...krt, tahaks kaa seda kraami, mida see mees kimub... märtsist siiani on seitse postitust ja kõik permanentse laksu all tehtud... :mrgreen:

Jänx
Tsikkel: Kawasaki KLE 500, BMW 800GS

Lugemata postitus Postitas Jänx »

hmm asfalt ju veel väljas ja kruus päris lahtine
Mis kokkuvõttest me räägime???

mudas on lahe

Holms
Tsikkel: VN 1500 MS
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Holms »

Jänx kirjutas:

hmm asfalt ju veel väljas ja kruus päris lahtine
Mis kokkuvõttest me räägime???

Noh, täna umbes tund tagasi (15:45) tuli üks väiksem kroom 10 kilti Tartust Elva poole (Nõgiaru ristis) vastu, seega kannatab sõita veel küll. Enda ratta lükkasin küll juba eelmine nädalavahetus hargi peale talveunne.

Loom kõnnib, mees sõidab
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 440 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

isakene kirjutas:
scrubace kirjutas:

...krt, tahaks kaa seda kraami, mida see mees kimub... märtsist siiani on seitse postitust ja kõik permanentse laksu all tehtud... :mrgreen:

Päris hea kraam, seda tahaks isegi :D

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Noh nüüd ma võin siis kirjutada ka, et mis mu hooajast sai. Vahepeal korra isegi püstitasin teema aga pärast mõningaid kaalutlusi ja kirjavahetusi, pidin maha võtma :)

Juulikuus 2009 ületasin kiirust 25km/h +-3km/h. Kuna üks kehtiv rikkumine oli, siis öeldi, et otsuse saan kuu aja pärast.

Augustikuus 2009 vaatasin X-Tee portaalist, et pole nagu midagi saanud. Helistasin politseisse, telefoni teel öeldi, et sain 4200 eeksu trahvi (samal päeval, kui vahele jäin, tõsteti trahve 2x) :shock: Maksin trahvi ära...

Septembrikuus 2009 peatas mind kinni politsei, kes ütles, et mul polegi lube. Ehk siis kuskil poolteist kuud sõitsin ilma lubadeta ringi, kuna tuli välja, et lisakaristusena võeti mul load 3ks kuuks ära. Halb oli muidugi see variant, kuidas nad mind kinni pidasid, kuid see selleks. Selle lubadeta sõidu eest sain veel lisaks 6000 eeksu trahvi (max 18).

Siit paar põhilist moraali:

1) ära kihuta.
2) ära usalda elektroonikat

Tekkis küsimus, et miks võis telefoniteel trahvisummat öelda aga mitte seda, et lube pole. Pole siiani vastust saanud ja ilmselt ei saa ka. Aga noh.
Aasta 2009 on näidanud, et ei ole see motomeeste elu ka enam nii lihtne. Me oleme nüüd päriselt osa liiklusest. Olgem ettevaatlikud!

Ehk siis mu hooaeg jäi septembris pooleli, kuid nüüd nädala aja pärast peaks jälle uuesti algama :)

Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 229 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Kas tänapäeval mingit otsuse teatamiskohustust polegi :shock:

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

minule ei teatanud keegi midagi. ise otsisin netist, aastal 2008 sai veel seda infot vaadata läbi X-Tee portaali (trahvi summa ja sõiduõiguse kehtivus), kuid mina ei teadnud seda, et see info enam sinna ei replikeeru. nüüd näeb X-Tee portaalis ainult lubade kehtivust, mis tegelikult on mittemidagiütlev, sest kehtiv luba ei tähenda, et sa sellega sõita võid. see tuleb vist sellest, et lube ei või enam füüsiliselt käest ära võtta, et dokumendina on ta ikka kehtiv edasi. ajab segadusse küll. anyway, ma olen ka teistelt kuulnud, et neile tuli otsus koju. mulle ei tulnud. ma nüüd tagantjärgi ei saa kaebust VIST esitada, aga nats närvi ajab ikkagi :)
kui keegi teab midagi konkreetset, kust kinni haarata, võiks mulle erasõnumi panna, niisama ei tahaks hakata seda teemat siin arutama.

Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 229 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Ennevanasti kutsuti komisjoni ja kui ei läinud ,tehti otsus tagaselja ära aga teatama otsusest pidi ikka.Parkimistrahvide otsused lendavad uksest ja aknast sisse.Ühel päeval tulevad ja panevad mansetid ümber käte ja viivad minema kuna järjast jätad trahvid maksmata ja sõidad aastaid lubadetta,ilma et asjast teadlik oleks.Viimase peal-on veel kuhugi kaugemale minna???

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Kasutaja avatar

CB500

Piipz, kuidas sind siis kinni peeti, sauaga, liblikavõrguga..?

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Noh. Läksin Statoili suitsu ostma. Parkisin oma ratta kenasti politseiauto ette. Üks härradest oli autos, teine Statikas endale kohvi valamas. Tulen tagasi, politseiauto läinud. Sel hetkel ebaoluline. Aga kohe, kui olin ratta selga istunud ning paar meetrit sõitnud, hüppasid nad nurga tagant vilkuritega välja ning pidasid mind kinni. "Ahaa, sul pole lube".

Võin siis eeldada praegusel hetkel, et nad spetsiaalselt lasid mind sõitma, et saaksid mulle trahvi teha. Pole just kõige ilusam tegu minuarust :( Aga, samas, nendearust võib-olla ma ülbelt parkisin oma mota neile nina alla, et "nad niikuinii ei kontrolli". Sellel sael on kaks käepidet, nii et mine võta nüüd õigest otsast kinnikinni. :? Tahaks siiski neid tervitada ja koputada südametunnistusele :)

Kasutaja avatar

CB500

Siit moraal:

-suitsetamine maha jätta!
-statoilis mitte käia!

:P

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

CB500 kirjutas:

Siit moraal:

-statoilis mitte käia!

Mõlemad on sellised pahed millest loobudes saab raha kokku hoida :P

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

selle väitega ma päris 100% nõus pole. Statoilis ei ole oluliselt kallim ju, kui kliendikaarti kasutada?
Aga suitsetamine on, jah, juba tegevus, mis jätab ka keskmise palga juures märgatava jälje kontole.

Kasutaja avatar

Raiki

Piipz kirjutas:

selle väitega ma päris 100% nõus pole. Statoilis ei ole oluliselt kallim ju, kui kliendikaarti kasutada?

ja kui sama moodi ka teistes tanklates kliendikaarti kasutad, siis jääb vahe ikka sama suureks ;) ja mõnigi kord läheb vahe isegi suuremaks
mina kasutan näiteks premium-7 jaama ja seal on neste automaadi hind ning -40senti alla ka veel.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

fakk... sinupärast hakkas mul kummitama telereklaam "tule mu juuurdeeeeeeeeeeeee" :ner:

Kasutaja avatar

sverchik
Tsikkel: FZS 600

Lugemata postitus Postitas sverchik »

Raiki kirjutas:
CB500 kirjutas:

Siit moraal:

-statoilis mitte käia!

Aga Statoilis jälle puhtam kütus selle eest.

per asfalt ad astra
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

sverchik kirjutas:
Raiki kirjutas:
CB500 kirjutas:

Siit moraal:

-statoilis mitte käia!

On on...

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Raiki

sverchik kirjutas:
Raiki kirjutas:
CB500 kirjutas:

Siit moraal:

-statoilis mitte käia!

selle peaks kohe huumori alla tõstma :lol: (w)
kõik toovad ühest kohast kütet ja statoilil äkki puhtam küte ????????????? kurat see tegi päeva kohe lõbusamaks :wack:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”