Võrtsijärve 2-päevane ENDURO
Re: Võrtsijärve 2-päevane ENDURO
MEGA ÜRITUS!!!
Mulle isiklikult meeldis kõige rohkem jällegi ekstreemi katse. Esimene päev tuli nagu kulda välja aga teine päev oli selline ebaõnn igal takistusel, et isegi elukaaslane ei suutnud ega häbenenud naeru pidada
. Aga tänud Mellale kes peale viimast nätakat tsikli käima lõi
. Oli ikka hing täis küll, eriti kui starteri nupp ka loobub keset katset.
Ekstreemi katsel oli see super, et Lärm vaikselt tõstab meie taset kogu aeg. Kummihunnikud olid väga nõudlikud. Palkide-pakkude kombinatsioon oli nagu Romaniacsi linnalõigul, super ilus ja tehniliselt nõudlik! 5 palki desünkroniseeritud vahedega ka mega ilus tehniline pirukas nõkitseda. Suurest saarepalgist rääkimata. Ma mäletan kui palju oli veel selle aasta algusest ohkimisi, et ärme ikka tee nii raskeid elemente, et üle kingapaelte küll ei tohiks ulatuda üks palk, et me ei oska veel, jne. Harjutada on vaja! Ja seda võimalust Lärm jälle pakkus. Ma ise kakkisin ka ennast täis viimasel ringil, aga ega seepärast ei pea rada kergem olema. Eks ise peab ikka rohkem harjutada. Veelkord Lärmile tänud ala arendamise eest. Vot ekstreemis on meie sõitad küll juba Lätlastest pikalt ees!
uzzike kirjutas:Siuke küsimus ka veel, kas või kui keeruline oleks pakkuda survepesuri võimalust sellistel üritustel. Ma ise oleks nõus hea meelega kasvõi pisut kallima osavõtutasuga või lisatasu eest sellist võimalust kasutama.
Muide, minu teada (aga peab kontrollima), on FIM reeglite järgi keelatud kasutada survepesurit võistluse kestel. Kindel pole, aga vist nii on. Küll aga võid ju ennast ikka üle lasta peale sõitu. On olemas auto sigaretisüütajast käivad survepesurid, 20l veepaak sisseehitatud. Nad on Kärcheriga võrreldes üsna nirud, aga piisav, et kergem muda maha lasta. Siin pole näinud müügil, aga mujal küll...
ETTEPANEK: LÄRMILE JA MEHISELE (Tallinna etapi korraldaja) EMF'I TEENETEMÄRK ENDUROSPORDI EDENDAMISE OSAS!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.