Bulgaaria- 2010 suve sihtkoht
Re: Bulgaaria- 2010 suve sihtkoht
J a n n o kirjutas:goal kirjutas:kalle kirjutas:Täiesti kõrvalseisjana küsiks, et mis seal niiväga vahet sellise tripi juures? Kas on oht, et Venturega sõidetakse eest ära? Ja vaevalt see inimhing ikka nii erinev on, kuigi ühel rattal on kaks plastitükki rohkem küljes, või teisel kroomi. Ma vist ei hakka kunagi sellest aru saama, miks enne küsitakse ratase, mitte inimeste sobivuse üle..
Kk
Kroomi seljas järjest 200 kilti läbida on üsna piin, vähemalt mul on (kuigi juba teine selline ratas).
No ma ei tea... Türki sõites Rumeeniast üle mingi jõe (ei ole viitsinud kaardigi pealt otsida, sinna juhatas GPS) praamiga Bulgaariasse sõites kohtasin ühte ükiskut rattamatkajat Poolast. Ei olnud mingi proff. Lihtsalt tegi peale operatsiooni taastusravi. Mees oli oma jutu järgi päevas 200 km vändanud. Võttis siis jutu käigus jala ketsi seest välja... ma pole nii paiste jalgu veel näinud. Ilma sokkideta väntas, ratas oli mingi suvaline a'la 3000 kroonine tavaline poes käimise ratas. Ja mees oli nii rõõmus ja positiivne ja ei plaaninud veel ööbimima jääda, ikka edasi. Vaatsain ja imestasin ja siin räägivad mootorratturid - 200 km, surm!!! Mul on jalgrattaga kõige hullem elamus olnud Haanja 100 (maailma kõige hullem piin, kes on sõitnud, see teab), pikkuselt Tartu rattaralli 130 km ja kui nüüd loen, et keegi virirseb 200 km mootorrattal, siis tekib mul tahes tahtmata arusaam, et meil Eestis on mitte tsikli kultuur vaid tsikli virtuaalkultuur. Tänaval kedagi ei näe aga foorumis räägitakse, et juba 200 km on surm. Mehed, kus on häbi ots?
Kle maga kaineks või loe uuesti aga ära kõvata asjale pihta saamata! Paistab kole välja ja ma ausõna ei viitsi sulle otsast peale seletama hakata!
Q
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.