"müra"
Moderaator: Moded
"müra"
no offence, aga tänaval näiteks, eriti jalakäijana, ajavad vihale just sellised podisejad. mis teevad meeletult kõva lärmi. lausa vastik. 10 korda kõvemat müra kui misiganes v10 auto. suht häiriv. majade vahel kajab ka eriti hästi..
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
Re: Linke ja pilte
lextastic kirjutas:no offence, aga tänaval näiteks, eriti jalakäijana, ajavad vihale just sellised podisejad. mis teevad meeletult kõva lärmi. lausa vastik. 10 korda kõvemat müra kui misiganes v10 auto. suht häiriv. majade vahel kajab ka eriti hästi..
Because we can !
Ja tsiteerides siin kellegi allkirja... Loud pipes save lives
[youtube]https://www.youtube.com/watch/v/Z40YBU4GEXs[/youtube]
Säga kirjutas:Because we can !
Ja tsiteerides siin kellegi allkirja... Loud pipes save lives
päris stiilne tailpipe. aga müra on ikkagi inetu.. ei saa sellest aru. gallardo v10 on ilus, se on lihtsalt inetu müra.
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
lextastic kirjutas:no offence, aga tänaval näiteks, eriti jalakäijana, ajavad vihale just sellised podisejad. mis teevad meeletult kõva lärmi. lausa vastik. 10 korda kõvemat müra kui misiganes v10 auto. suht häiriv. majade vahel kajab ka eriti hästi..
FAGS
-
- Tänatud: 1 kord
See Enfield ei tee üldse kõva lärmi:
Mul on selline tunne et sa vigised lihtsalt sellepärast et vanakooli tsiklid ei ole sinu maitse järgi.
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
Oil-Cooled kirjutas:Mul on selline tunne et sa vigised lihtsalt sellepärast et vanakooli tsiklid ei ole sinu maitse järgi.
eiei.. tsiklid on fine, aga lärm ei ole. vahel mõni peeretab vanalinnas sellega siis ajab ikka puhta vihale. kajab nagu tünnis.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
lextastic kirjutas:Oil-Cooled kirjutas:Mul on selline tunne et sa vigised lihtsalt sellepärast et vanakooli tsiklid ei ole sinu maitse järgi.
eiei..
tsiklid on fine, aga lärm ei ole. vahel mõni peeretab vanalinnas sellega siis ajab ikka puhta vihale. kajab nagu tünnis.
Aga kas sa enne oma postituse tegemist vaevusid ka linki avama ja kuulama millise häälega tegu?? Praegu jääb küll mulje, et tegid postituse postituse tegemise eesmärgil.
ishijupp kirjutas:Aga kas sa enne oma postituse tegemist vaevusid ka linki avama ja kuulama millise häälega tegu??
ei ma ei räägi konkreetsest isendist. ma lihtsalt ütlen et linnavahel on sellised podisejad rõvedalt lärmakad.
-
- Tsikkel: GSA
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 8 korda
lextastic
Kood: Vali kõik
Postitusi: 42 Liitunud: 16 okt 2009 Asukoht: tallinna kesklinn Tsikkel: tulekul[/quote]
Tuleb tsikkel, tuleb ka mõistmist.
sarikas@pole.mitte.ühtegi.ratast.tehase.häälega.olnud.ee
jah sest kuna mul pole motikat siis see tähendab et ma ei suuda hinnata millegi mürataset adekvaatselt?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
lextastic kirjutas:jah sest kuna mul pole motikat siis see tähendab et ma ei suuda hinnata millegi mürataset adekvaatselt?
EI!
sarikas kirjutas:Tuleb tsikkel, tuleb ka mõistmist.
sarikas@pole.mitte.ühtegi.ratast.tehase.häälega.olnud.ee
kui ma nüüd hästi järele mõtlen siis kas see kõvera lenksuga mitte ei olnud originaalsumpsidega?
mx77 kirjutas:lextastic kirjutas:jah sest kuna mul pole motikat siis see tähendab et ma ei suuda hinnata millegi mürataset adekvaatselt?
EI!
vale vastus, suudan küll.
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
alati on võimalus maale elama kolida, kui lärm häirib... ei pea linnas elama
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Säga kirjutas:alati on võimalus maale elama kolida, kui lärm häirib... ei pea linnas elama
Aga kui kolida lõuna osariikide poole, eriti Võrtsjärve ümbrusesse, siis seal hakkab kohe kindlasti lärm häirima. Ja siis juba mitte lärm üksi, vaid ka lärmiga kaasa sõitvad tegelased
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
lextastic kirjutas:mx77 kirjutas:lextastic kirjutas:jah sest kuna mul pole motikat siis see tähendab et ma ei suuda hinnata millegi mürataset adekvaatselt?
EI!
vale vastus, suudan küll.
Kuna sa oma lause ehitasid üles eitusele ja Sulle vastati eitavalt, siis tähendab see jaatust. Ehk siis mx77 vastas Sulle sisuliselt, et EI, see ei tähenda, et sa ei suuda hinnata millegi mürataset adekvaatselt!!!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Säga kirjutas:alati on võimalus maale elama kolida, kui lärm häirib... ei pea linnas elama
... ja siis tulevad pahad enduuro ja atv mehed.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
oldmoped kirjutas:Säga kirjutas:alati on võimalus maale elama kolida, kui lärm häirib... ei pea linnas elama
Ei tule, kui ostad piisavalt suure krundi
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 699 korda
- Tänatud: 458 korda
Raiki kirjutas:oldmoped kirjutas:Säga kirjutas:alati on võimalus maale elama kolida, kui lärm häirib... ei pea linnas elama
Ei tule, kui ostad piisavalt suure krundi
Väikese krundi korral aitab tamasseri raud
-
- Tsikkel: Custom-Honda Shadow VT 1100c
- Tänatud: 1 kord
Mul üks selline vana druzba, viletsalt käivitub teine.
lextatic, sul käib sae käima tõmbamine üpris lihtsalt, siis äkki saad mu druzba tööle?
Kui ta niisama käima ei lähe, siis võiks soojenduseks rääkida talle, kuidas peaks p*** tolereerima.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
Hahaahahaa. see pigem vist vanema generatsiooni probleem. ei suuda midagi aksepteerida jne.
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
kasutaja lextatic näol on tegu ilmselge fooruminarkomaaniga, kelle elu seisnebki foorumites (biker, streetrace, ...) suht asjassepuutumatu jahu ajamises ja oma põhimõtete ning tõekspidamiste selgitamises. rahune maha, kas keegi annab sulle kuskil kompveki, kui sa jälle kuskil mingi postituse teed?
asja juurde: http://forumserver.twoplustwo.com/34/ot ... ng-599916/ <-- pildid mis ütlevad 1000 sõna. vabandan kui on olnud.
lextastic kirjutas:OT: ei anna keegi kommi ja see on ainuke foorum kus ma üldse käin
Eks neid kõvatajaid ole siin ennegi nähtud! Osta enne ratas ära ja siis kommi müra osas! Tegelt jääb mulje et kudujate ringist visati sind juba välja ja nüüd proovid siin kätt? Usu mind, siin saad pulbriks!
Re: "müra"
Kuule aga mine tee mürapoistele märkus. Ja kui verbaalsest ei piisa siis ikka füüsiline.
sverchik kirjutas:Kuule aga mine tee mürapoistele märkus. Ja kui verbaalsest ei piisa siis ikka füüsiline.
Just, mine löö oma kõrvatropiga neid täiest jõust
+358458693818
haha.. see on just see kõvatamine et osta ennem ratas ja siis räägi. wtf? mul ei pea olema ratast et kommenteerida et mind nende hääl häirib. mis kuradi jutt see on. ja see kuduja foorumi nali on juba 4 aastat vana, osta uus nali.
kätt proovima? t*** ma ütlen, et mind segab see müra, ja öeldakse et osta ratas.
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
pole hullu, ostad ratta, naudid OMA asja ja ei saagi aru kui juba oled ümbritseva vastu tolerantsemaks muutunud
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Kas ma olen ainus, kes sõna otses mõttes vihkab rollereid, mis pinisevad 11000 rpm juures ning oma sport summuti ja koonusfiltriga teevad põrgulikku häält?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.