"müra"
Re: "müra"
haha. ja labased keskealiste inimeste olematust huumorisoonest tulevad naljad jätkuvad.
ja tõesti. kroomid pole ainukesed. ostan tavalise z750 ja see teeb palju talutavamat häält kui paukuvad torud mis kõrvale valu teevad.
OT: ja mis teema nüüd selle ära panemisega on? siis kui ma ei ütle et "jah jah habemik, sul on õigus" siis kohe olen algaja kes ei tea midagi? motikat omamata ma saan täiesti vabalt sellel müra teemal sõna võtta.
ja rääkides sellest mida ma siin foorumis teen.. ma teen seda mida foorumis tehakse. võetakse sõna asjakohalistel ja huvipakkuvatel teemadel. müra näiteks. müra on motikafoorumile asjakohane ja mind isiklikult huvitav teema. ning ma pole ainuke kellel on müra koha pealt sõna võtta. niiet mis siis probleem on ?
edit: ja veel eriti hea on see et kui ma küsisin mingi kuu tagasi, et kas motikamehed on homofoobid siis automaatselt arvatakse et ma olen ka gei milline meeldiv suhtumine.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.