Kiirendus võistlus tehn. reeglid 2010 ?
-
Re: Kiirendus võistlus tehn. reeglid 2010 ?
no seletan siis uuesti, ehk siis mõistad:
Bhra lehel:
Et võistleda Eesti Meistrivõistlustel (EMV) ja EMV-arvestuses on vajalik omada:
- sõitjalitsentsi;
- registreerijalitsentsi.
Võistelda saad kas klubi alt või eraisikuna.
ehk vaja 2 litsentsi!
Sõitjalitsents: Sõitjalitsents on tasuline ning sisaldab kindlustusmaksu õnnetusjuhtumi hüvitamiseks.
registreerijalitsents: Registreerijalitsentsi omanik vastutab oma sportlaste, nende mehhaanikute, meeskonnaliikmete toetajate, võistlustehnika, transpordivahendite eest võistluste ajal, teel võistluspaika ja sealt tagasi. Samal ajal kannavad kõik loetud ka eraldi isiklikku vastutust oma tegevuse eest. Registreerijalitsentsi omanikul ja tema liikmetel, kellele on edastatud registreerijalitsents EI OLE LUBATUD OSALEDA mitteametlikel autospordi võistlustel, samuti ei tohi neid korraldada ja läbiviia.
Loe nüüd läbi registreerijalitsentsi tingimused ja seleta siis mulle milleks eraisikuna võisteldes mul seda vaja on(ei kuulu kuhugi klubisse)? Just registreerijalitsentsi? Sõitjalitsents on vägagi ok.
Minu jaoks on see arusaamatu seetõttu, et kui ma eraisikuna võisteldes mingi sita kokku keeran, siis igaljuhul vastutangi selle eest, olenemata kas mul on registreerijalitsents või mitte Lihtne juriidika. Ainus point mis ma seal näen on see, et ma ei osaleks mitteametlikel võistlustel, aga sellisel juhul peaks registreerijalitsents olema sätestatud tagatisrahana.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.