Ajakirja MOTOKROSS uus nr ilmunud

Kasutaja avatar

sang

Re: Ajakirja MOTOKROSS uus nr ilmunud

Lugemata postitus Postitas sang »

ohjah

<hala>
Ma juba hakkasin vaatama, et see on päris vahva ajakiri nii sisult kui vormilt. Aga see number oli kohati küll selline bläkk, et ema anna padruneid. Kohati on teksti reavahe vist 1.7, et napp lugu rohkem külge ära täidaks ja loe nagu "Tähekest". Siis aga napalmi lood on kui kirbusitt, kõige väiksem kiri oli vist 6p, st kõik üle 35a vanused vajavad lugemiseks luupi. Siis on mängitud veerulaiustega täiesti suvalt, no 8p kiri üle poole lehekülje laiuselt ei ole loetav tekst. Üldiselt nägi aga just see napalmi täidetud osa välja kui 19saj ajaleht: lood kuhjatud järjest teineteise otsa, liigendatus nullilähedane, pilt-graafika sisuliselt null, lihtsalt hall tinalasu. Ma ei hakka rääkima selle teksti stiililisest korrastatusest, lugejasõbralikust toimetamisest või antud juhul isegi mitte lauseehitusest, need on nagunii etteteada nullid. Aga seekord oli tekst täis elementaarseid tähevigu. no krt, installitagu kasvõi vabavaraline speller, see on juba lugeja solvamine.

Let me guess: olete napalmile reserveerinud teatud arvu lehekülgi, kaks tundi pärast deadline'i tormab sisse puhkiv Autor, kes asub nobenäpselt lehekülgi täitma ja keegi ei jõua-suuda-soovi enam seda asja üle vaadata ja korrigeerida.

Pisiasjad, nagu must tekst pruunil taustal ja loo ebaloogilise jätkumise koht järgmisel lehel on juba pisivead (mis võiksid olla küll juba välja ravitud, aga noh, mis seal ikka). Sellise hüpliku kujundusstiiliga, õigemini kohati paikapandud stiilist loobumisega ajakirja lugemine on lihtsalt väsitav.
</hala>

Kui see eelnev kõrvale jätta, siis oli põnevat lugemist kui palju, kui vaid suudad lugeda.

Olen valmis osalema eksperimendis: palun saatke mulle (eelnevalt ette teatades) napalmi tekst(id) ja andke kaks päeva aega, ehk õnnestub mul need natuke edukamalt loetavamaks siluda. Kontakt: ES.

sang, bakalaureus eesti motoajakirjanduses

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”