Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850
Re: Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850
TDM kirjutas:Kahtlen veidi selles ainult nõelte veas natuke, sest minu masinal jäävad karpad nii kuuajase seismisega kuivaks!
![]()
Selle loogika järgi peaks siis nõelad kinni olema!
Karpadel on ju ka ülevoolu torukesed ujuki kambris, mille kaudu peaks liigkõrge tase välja(mootori alla voolama)![]()
Ainuke variant isevooluks karpadesse, saab minu arust olla siis, kui pumba klappidel sodi vahel või klapid katki !
Kus kohas need nõelad nii palju massavad?
Nõelte külgedele oli küünega tuntava randi alla äärde sisse söönud ja see võis põhimõtteliselt teatud asendis takistada nõela lõpuni ülesminekut ehk sulgemist.
Vähemalt 3VD pump laseb minuarust bensu pärisuunas ehk karpasse nagunii vabalt läbi ja ainult tagasi kraani suunas ei lase (nagu ka tavalistel membraanpumpadel). Niiet läbi peavad minuarust ikka nõelad laskma, kui karpa kaudu leke oli. Või on veel variante?
. Kui oleks katki pumba alumine ehk bensu ja vaakumit eraldav membraan saaks bens vaakumtorupidi otse vasaku karpa alla. Aga see membraan tundus mul terve olevat.
Nõelad ise tõesti niipalju ei maksa. Leidsin algul variandi kus pakuti nõela ainult koos pesa ja ujukitega ja see komplekt maksis ligi tonna.
Nüüd eraldi nõelad juba Motohoovist tellitud (100kr/tk) ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.