Huumorit
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: Huumorit
Vähemalt jõuluajal võiks ju aus olla, mitte jämedat valet suust välja ajada. Kas siis pole see traditsioon mitte sügavas suhtes kristlusega? Usumehed olevat kirikus rääkind et valetamine on patt.
Üldse võiks minu meelest igasugused hella südamega inimesed, usuhaid ja jõuluvana ning tema käsilased vähe rohkem realistlikku mõtteviisi arendada. Aga äkki sellepärast päris jõuluvana aastaid tagasi minu juures ei käinudki, et olen kuri ja õel riiukukk, põikpäine jonnipunn ja täielik valevorst?
Aijaa, pilve-tõmbamise-preparaatidega võib aeglustada aega, aga koos ajaga peaks aeglustuma ka tegevus kuni sügava uneni, mida põhjustab enda täiesti pilve tõmbamine. Veel on teada tõsiasi, et paljud keemilised pilve-tõmbamise-preparaadid tekitavad tugevat sõltuvust, mistõttu peaks jõuluvana neid aasta läbi tarbima, mis omakorda tähendaks et järgmise jõulu aeg ta ei jõua kuna temal said alles jõulud läbi. Varem või hiljem juhtuks ka jõulumehel nii, et ta teeb üledoosi, mistõttu pole teda üledoosi tõttu olemas või sureks ta tulevikus kindlasti. Wismaris pole jõuluvana ravil käinud ja tänu uutele jõuludele peaks ta sinna iga aasta tagasi pöörduma, kuna on sunnitud jõuluajal tugevaid doose sisse võtma.
Samas on ilmselge et jõuluvana, kui ta on olemas, kas joob või tarvitab mingeid pilve-tõmbamise-preparaate, kuna jutt pidavat tal jooksma.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.