Sidesüsteemid mootorrattal

Kasutaja avatar

kris.
Postitusi: 2391
Liitunud: 23 Mär 2004, 18:11
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Aatomik kirjutas:
Kris, kas saatjad on sõna otseses mõttes ratta külge monteeritud või kannad saatjaid ikkagi taskus? Arvasin ja keegi ka nagu kunagi mainis, et saatja ei pea vastu tsikli vibratsiooni? Kuidas pistikud on paigutatud?
CB oli juba tehase poolt peal, PMR-i paigaldasin samuti statsionaarsena. Hankimise hetkel oli rahaline olukord kõrgseisus ja sai ostetud Kenwood TK3107 - vastab MIL-STD 810 C/D/E standardile (loe: vibra teemat kui sellist ei eksisteeri :-)) Väljundvõimsusega on Kenwoodil umbes sama lugu nagu rolleritel kiirusega ... on võimeline enamaks ... ja enamus kasutajad on seda võimalust ka kasutanud ... mis sest et tegelikult ei tohiks :oops: . Kel võimalus siis soovitan soojalt - enne vahetate mitu ratast kui saatja vahetuse aeg kätte jõuab. Hind on muidugi omaette teema ... aga kui võimalik on siis tasub osta. Kenwoodil on kanalite kodeering veidi omapärane aga see on teine teema.
Vibra suhes on erinevaid seisukohti. Üldjuhul odavama otsa asjadele ei meeldi kui nad statsionaarselt tsiklile paigaldada. On räägitud nii alla kui üle 1000km-st peale mida asi ära kooles. Aga on ka teisi näiteid nagu eelpool lugeda võis.
Välisantenn võib anda nii mõnedki kilomeetrid levi juurde. Ise küll ei kasuta - Kenwoodi levi on piisav ... ja pole nagu kolmanda antenni jaoks õieti kohta ka ;-).

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”