bike kaassõitja mugavus?
Yks hea näide oleks see kui tagaistuja pingutab pisut yle ..oma kinni hoidmisega =P
Siis kui sain oma vtr'i esimest korda tööle siis ka kohe hakkas vend lunima ,et teeks talle väikse lõbu sõidu ....algul istus tagaistuja koha peal ning hoidis kinni nahktagi kylgedelt ja kui sain maantee peale ja natuke gaasi anda siis ta surus mind vastu paaki , surus jalad vastu mu jalgu ning võttis minust ymbert kinni nii ,et tal käed vist tegid ymber minu mitu ringi......JA mis kõige jubedam oli selle juures ,et ta ronis ees istuja koha peale nii ,et mu kõige hellamad ja kallimad kohad olid väga korralikult vastu paaki litsutud ning pisar juba valust silma ronimas
....Öelda ka ei saanud talle midagi sest pidin teed jälgima kuna kiirus oli pisut suure võitu . Kurvis oleks peaegu välja lennanud sest ta ei lasknud mul kallutada (pyydis ise vastu kallutada ) ja kuna ta jalgadega surus minu jalgu vastu tsiklit nii võrt kõvasti ,et ma ei suutnud tasakaaluks oma põlve natuke välja ulatada ,et tasakaalu saada kurvis siis oleks me selle kurvi peaegu sirgeks sõitnud :S
See oli ka esimene ja viimane kord kus ma teda sõidutasin........krt naised kes esimest korda tsikli otsa ronivad ...hoiavad ka paremini kinni !!!
Siis kui sain oma vtr'i esimest korda tööle siis ka kohe hakkas vend lunima ,et teeks talle väikse lõbu sõidu ....algul istus tagaistuja koha peal ning hoidis kinni nahktagi kylgedelt ja kui sain maantee peale ja natuke gaasi anda siis ta surus mind vastu paaki , surus jalad vastu mu jalgu ning võttis minust ymbert kinni nii ,et tal käed vist tegid ymber minu mitu ringi......JA mis kõige jubedam oli selle juures ,et ta ronis ees istuja koha peale nii ,et mu kõige hellamad ja kallimad kohad olid väga korralikult vastu paaki litsutud ning pisar juba valust silma ronimas
See oli ka esimene ja viimane kord kus ma teda sõidutasin........krt naised kes esimest korda tsikli otsa ronivad ...hoiavad ka paremini kinni !!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.