summuti ?
Re: summuti ?
ristol kirjutas:
No nii tähte närida ka ei saa. Ega sa drägi s6itma ei lähe et iga hobune on tähtis niisama tänaval s6ites ei saa saa vahest nii v6i naa aru olgu seal mis pütt tahes .
mul on relakas ja keevitus osa igapäevastest tööriistadest ja sellise püti mis lihtsalt ripub seal ma võin ise ka keevitada ja kui ma maksan selle eest raha ,et keegi teeb mulle asja tänu millele mul läheb jõudu hoopis kaotsi siis kas see natuke rumal pole?
(ma ei väida ,et ta teeks havasti , ma ei tea)
Piipz kirjutas:No sa võid ju enne- ja pärast düno teha. Kui sa ainult pärast teed ja passisolevate KW-dga võrdlema hakkad, siis esiteks tagarattast mõõdetuna neid ongi vähem ning teiseks see ratas on 17 aastat vana, kus iga aasta mõne hobuse ajalukku kaasa võttab..
mul pole mootor peale uusi rõngaid , klapi lõikamist ja juhtpukse jne jne jne veel sissesõitugi saanud...ma arvan ,et esialgu võiks neid ikka juurde tulema hakata. ja düno saab kindlasti mitme erineva lahendusega mõõdetud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.