summuti ?

Kasutaja avatar

Teema algataja
t2g
Tsikkel: zx6r suure R-iga

Re: summuti ?

Lugemata postitus Postitas t2g »

suusk kirjutas:

Vähemal need kes ei oska otsivad ise ka midagi netist mitte ei tule foorumi ja ei küsi iga asja peale miks ja miks .Mis autoremondiluksepp sa oled kui sa nii loll oled :wack:
Ok häid pühi

mu meelest foorum ongi selleks ,et kui garaazis külm hakkab tuled siia vaidlema :D
ma olen netist ka lugend aga ega selle teema põhjal ei saagi ju mingi seisukohta võtta. kui sa otsast peale ilusti lugema hakkad siis loe kokku mitu korda keegi ütles,et ''otseläbi pütt küll ei sobi kuhugi'' ja mitu korda keegi ütles ''pane mis tahad mingit vahet pole'' kas sa oled nii kõva lukksepp ,et otsustad kes on tark ja kes mitte?
et teha täisgaasiga külavahel sõitmise ratast siis paneks muidugi lambist otseläbi ilma takistauseta.. hakkab kütet läbi imema ongi kena suurem toide taha ja küll ta liikuma hakkad ülevalt aga plaan oleks ikka seda ratast kasutada igapäevaselt ja saada selline lahendus mis töötab iga pöördega. see käkk sinna toru otsa ju aretatud ongi mis seal praegu on :mrgreen:

mx77 kirjutas:

ma vist viskasin kunagi kuhugi teemasse üles ka lingi sumpsi arvutamiseks aga ei viitsi enam otsida.
seega kui isu on siis otsi mu postid läbi :)

on ikka isu :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”