Võlgnikud/petturid

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Re: Võlgnikud/petturid

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

spinna kirjutas:

Minu arust kui sellel teemal üldse mingit mõtet on siis just see "mees annab sõna, mees võtab sõna" case siia sobikski. Paberitega vaidluste jaoks on igat masti ametnikke olemas.
Omaette huvitav teema on ka kelmid kes paberimajandusega trikke oskavad teha. Needki oleks justkui selle teema tegelaskonna liikmed.
Ei meeldi mulle see maailm kus ainult pastapliiatsiga tõmmatud tindinire järgi elatakse ja vett vedama läinud kunstliku hingamise eest kiirabi poolt laibale arve esitatakse :ner:

Pole kunagi olnudki aegu, kus igat meest võis sõnast võtta ja kindel olla, et lepitu ka kehtib. Tuttavat inimest, kellega seob mingigi ajalugu, võib (või siis ka mitte) usaldada, mingi suvalise netilondo pimesi usaldamine on aga sinisilmsus ja rumalus. Ja kui üks tehingu osapooltest on lontrus, siis järgnebki nutt ja hala, et nahk käis nagu seelik üle kõrvade ;)
Mõtlen siiamaani, et kui palju on petta saanud mees, kes võhivõõrast (antud juhul mind) nii palju usaldas, et lasi servani tema puumaterjali täis laaditud autoga maksmiseks vajaliku sularaha järele sõita (kaardimakse sel hetkel lihtsalt ei toiminud) ilma, et oleks dokumente näha tahtnud või auto nr kirja pannud. Minu raha sai ta kätte ja ootamatult hea tunne oli küll, et nii usaldati, aga kardan, et selline usaldus makstakse varem või hiljem kurjalt kätte...

Mine “Vaba teema”