Mure käiguvahetusega.
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 12
- Tsikkel: Falco
Mure käiguvahetusega.
Tervitused! Vaatasin natukene ja kusagil sarnast teemat silma ei jäänud, teen siis uue. Aparaadiks on Aprilia Falco. Sügisel viimaste sõitude aegu panin tähele nähtust kui käikude järjestikune alla vahetamine ei õnnestunud alati. Ehk näiteks siis enne foori või ristmiku ees kui lappad mitu käiku järjest alla. Juhtus, nii et lükkad heebli alla aga vahetust ei toimu. Aitas kui sudisid natuke heebliga uuesti ülesse ja jälle alla. Milles häda võiks olla? On keegi kokku puutunud?
Tänud.
-
- Tänatud: 1 kord
Re: Mure käiguvahetusega.
Lihtsalt õli vahetus teeb käiguvahetuse paremaks. Millal viimati vahetasid?
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
-
Oligi plaan vahetama hakata, ootan veel filtrit. Eelmise korra kohta andmed puuduvad, ise ma seda teinud ei ole igatahes.
Mul oli Kawal sama jama. Vahel ei läinud käigud üles, vahel alla, hoob liikus küll. Lahendus oli lihtne - käiguvahetushoovastik ära puhastada-õlitada väliselt, midagi lahti kakkuma eriti pidanud (ainult heebli poldid korraks).
Ise kartsin ka et mingi käigukasti jama vms. Proovi, äkki aitab sinugi rattal.
Mu zx6r-il oli sama asi. Järjest vahetamisel ei läinud käigud alla. Olin ilgelt mures, et peab käigukasti kallale nüüd minema. Kuid viga oli raskesti liikuvas äiguhoovas. Vajutades hooba alla ei tulnud see piisavalt üles. Varbaga sudides tuli üles ja sai uuesti alla vajutada. Kiskusin enda jalaraua koos hoovaga maha ja liigutasin seda käega. Liikus teine raskelt. Puhastasin, õlitasin, panin tagasi kokku ja töötas laitmatult.
-
OK tänud, saab tehtud. Vaatan üle, puhastan ja määrin. Õige katsetuse saab alles kahjuks kevadel teha, eks ootan seda siis.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.