Kiiruseületaja TV3's

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Kiiruseületaja TV3's

Lugemata postitus Postitas Primo »

Kas keegi vaatas täna (1.11.2004) TV3's Raportit, kus näidati radarisse (kaamerasse) sõitnud ratturit kiirusega 183km/h ...krt, väljas juba november, aga ikka peab tallama :evil:...
Keegi oskab äkki täpsemalt sellest pajatada :?:

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

:roll: Ühesõnaga, teema oli sis selline...
Sõitis sis vend vastu VW Vento VR6`ele ja nagu eelpool mainitud, 182 km/h ....No politseil hakkas ka kole kiire, kuigi läbi kaamera tundus asi palju aeglasemalt, aga üsna suureks imestuseks see VR6 - 140 + kw isegi liikus, kuigi rattur pööras külavahe ära, suutsid nad kõhutunde kaudu ta ikka üles leida ja rattur peatus, sedapuhku teeservas, mitte põllal, nagu Tartu-Jõgeva maanteel juhtus...Ja seekord oli juht kaine, kuid siiski raske rusikaga... :twisted:
Keegi võiks kuidagi ka video ftp`sse kasvõi üles lükata :wink:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

Kasutaja avatar

remy

Lugemata postitus Postitas remy »

Just praegu nägin kah telekast seda. Väga kummaline kuidas pollar selle ratturi sealt põlluvahelt üles leidis.... Kui tsikkel tuleb vastu 180km/h ja pollar sõitis ka umbes 90 km/h siis peaks ratturil olema ikka päris hea edumaa, ennem kui politseiauto kiiruse üles saab...
Miskit on siin mäda :)
Kasutaja avatar

Teema algataja
Primo

@varavaht: Raportis oli öeldud, et tegu oli politsei Subaru Imprezaga :roll: :?:

primo
Kasutaja avatar

VWman
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

varavaht kirjutas:
:roll: Ühesõnaga, teema oli sis selline...
Sõitis sis vend vastu VW Vento VR6`ele ja nagu eelpool mainitud, 182 km/h ....No politseil hakkas ka kole kiire, kuigi läbi kaamera tundus asi palju aeglasemalt, aga üsna suureks imestuseks see VR6 - 140 + kw isegi
Raporti väidetele tuginedes oli see Subaru, mille kiirus küündis kohati 230km/h
See on eelmise nädala uudis.
http://www.delfi.ee/archive/article.php ... 1098997200
KÄIN JALA JA JOON VETT

oller

Lugemata postitus Postitas oller »

mingi lahja oli. oleks tahtnud ta eest ära saada oleks ikka saanud kyll. :wink:

motodude

:p

Lugemata postitus Postitas motodude »

40 a. 183km/h ja kaine

Vääägaa kahtlane.....

Martään

Lugemata postitus Postitas Martään »

Tegelikult Primo ise kindlasti sõitiski Planetaga seal 183 kellas , nüüd anonüümselt uhkustab :twisted:
Häbilugu, et sügisilmadega niimoodi kihutatakse. Märjad lehed teel on sama libe kui jää.
Veelsuurem häbilugu on see, et politsei patrullauto sai vastu sõitva tsiklimehe kätte. Auto on teada aga mis tsikliga tegu on, kas keegi suutis idetifitseerida?

motodude

:P

Mingi Honda :P
Kasutaja avatar

VWman
Kontakt:

Martään kirjutas:
183 Auto on teada aga mis tsikliga tegu on, kas keegi suutis idetifitseerida?
Tsiklit polnud praktiliselt näha, kui vend asfaltilt maha kruusale keeras, siis saadi kätte. (loe: jäi ise seisma)
Gondlis ratas see polnud ja kruusal liikumise oma ka mitte.
Tagumist otsa suutsin vilksamisi silmata, meenutas midagi sellist http://img.auto24.ee/auto24/560/1513828.jpg
KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

Teema algataja
Primo

irww Martään :lol:
Suruks mul Planets nii palju, oleks ma sillas 8)
Aga tsiklist seal ei räägitudki

primo
Kasutaja avatar

remy

Lugemata postitus Postitas remy »

XJ600 :) aga mina see polnud :P

mulle tundus see tagumik veidi veel kõrgemana kui selle Yamaha oma on. Ehk mingi enduuro :P ?

motodude

:P

Julgestuspolitsei liiklusüksus peatas mootorrattal Honda 40-aastase kiiruseületaja Riho kinni Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 147. kilomeetril kolm kilomeetrit enne Leina küla, teatas politseiameti pressiesindaja.

Honda ;), aga rohkem ei tea sest ise saadet ei näinud
Kasutaja avatar

VWman
Kontakt:

Yamu kirjutas:

mulle tundus see tagumik veidi veel kõrgemana kui selle Yamaha oma on. Ehk mingi enduuro :P ?
Ei, enduro ei olnud ja oli jahh veits kõrgem vist ..oletasin lihtsalt olematu pildi põhjal,eks ta siis mingi CB oli, sest mulle paistis ta naked olema.
KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Yamu kirjutas:
No kust otsast ta XJ600 sai olla kui mitu korda on maha öeldud, et tegemist oli Hondaga :!:

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Vaadakse artikkel üle äkki oli Honda(nimi muudetud kirjas või midagi sellist nagu lehe neegritel kombeks.
Kasutaja avatar

ENZO
Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE

Lugemata postitus Postitas ENZO »

Ma ei näe mingisugust põhjust tsiklimehe(olgu ta siis kes tahes) üle kurjustamiseks.Võin kihla vedada,et ka siin foorumis on selliseid mehi kes on kiireminigi sõitnud,kui see 183km/h.Võib olla tahtis mees korraks oma ratta võimeid kontrollida,olles eelneva teekonna sõitnud viisakalt 90-ga.Lihtsalt ei vedanud seekord,et vahele jäi......võib olla ei jäänudki?Äkki ta pidigi sealt maantee pealt ära keerama ja jäi lihtsalt kruusateel korraks seisma ja sealt ta tabati......sellisel kiirusel sõites oleks ta tahtmise korral saavutanud küllalt suure edumaa ja vaevalt sa peeglisse vaatad,kui 180-ga kihutad,kuna tagantpoolt tulijaid sellisel kiirusel meie maal just eriti palju,(va.politsei) ei kohta.Nii palju,kui silm seletas oli tee sile,kuiv ja suht heas korras......puulehti ja märga polnud kuskilt märgata.Kõik teevad vigu ja iga mees ,kes omab mingit kaherattalist,ei suuda mingil hetkel sellest ahvatlusest loobuda ja väänab paremat kätt lubatust suurema nurga alla,mis halvemal juhul just sellelaadse sündmuste jada käivitab.Õige see teguviis muidugi ei ole,aga kui ennast samasse nahka asetada,siis saan ma sellest sõitjast isegi aru.Ette heidan ainult põgenemist..juhul muidugi,kui ta tõesti põgenes???
Delta,K-175,K-750,SUZUKI GSXR 1100F,KTM600LC4,2 X KTM620LC4.KTM 525EXC,BMW R100RS.

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

Nii mõnigi mees tärkab alles teises nooruses st hakkab kihutama 40-50a vahel =) Egas ma tegelt vastu polegi, sellistel meestel juba sõidukogemust kah ja lõpuks tuli kah uljaspäisus või hoopis keskeakriis, kes teab. Kuid igatahes niikaua kuni inimene on kaine ja teeolud head, siis minugipärast sõitku nii kiirelt!

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

Ma ei püüdnud ausalt suhtuda kellegisse üleolevalt, ausalt! Kahju, et praegu jäi selline arvamus, mõni asi oli minu mõistes pisut naljaga öeldud ;), ju siis ei teinud küllalt hästi nalja, vabandan...

PS: Tegelikult ma väga austan endast vanemaid, tõesti ei mõista kus ma vea sisse tegin, ehk seletad pikemalt, millega solvasin, ma päriselt kah ei tahtnud! Ma püüan ennast ka vabandada sellega, et ma vanuselt sobiksin sinu pojaks ja loodan, et saad aru minu "ilapritsimisest" mingil määral. Püüan uuesti mitte teha kui viga ära seletatakse! Ju ma pisut terava keelega olin ja lähenesin vale nurga alt asjale...

Ma usun, et ajasin sita keema kuid mänguautoks ma neid asju ei loe millega mina tegelen, suurem osa on täiskasvanud, kes sellega tegelevad! :roll: Pole vist õigem teema selle üle arutada kuid need autod sõidavad metanooli ja nitro seguga ja arendavad ülisuuri kiiruseid.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Aga mina saan üsna varsti 40 ja hiljuti lõin kontakti omavanuste mudelistidega....... :lol: Ausõna, ja väga tegijad spetsialistid on.
Mis aga 40 aastaste kihutamisse puutub, siis selles vanuses kihutatakse juba oluliselt läbimõeldumalt. Näiteks üksi, ilma publikuta ja oma rõõmuks :)

Elu algab neljakümneselt :twisted:
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

jukutom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jukutom »

Olen minagi 40 ja saan varsti kohe 41 ja olen Spinnaga ühte meelt- elu algab neljakümneselt, ta algab uuesti (kolmekümneüheksaselt tuli pisike paus sisse,et neljakümnenda sünna jaoks raha koguda) ja enureesi ka karta pole vaja.
Pani muigama TnX väide,et nii mõnigi mees ärkab neljakümneselt... Ega ei ärka küll, kui enne on juba elu maha maganud- need mehe toetavad nüüd suuremate napsisaamisvõimalustega asutuste seinu juba hommikuti. Küllap olete neid tähele pannud.
Aga kust ikkagi pärineb väide, et nii mõnigi mees ärkab alles neljakümneselt? Ja siis kukub äkki kihutama?
Noored mehehakatised, ärge arvake, et te kunagi meheks muutute ja et tuleb mingi teine noorus. Mehed jäävad elu lõpuni poisikesteks, ainult mängureeglid on teistsugused.
Te ju teate,millal mees on vanaks jäänud? See on siis,kui lähed külasauna ja näed, et su klassiõde on saunanaine!
Edu ja jõudu teile kõigile!
Juku
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Tsiklil lihtsalt on selline huligaanitsev mõju. Sõidan tihti grupis kus ka üle 50a, muidu igati soliidseid vennikesi ... ja no linnavahel nendega eriti koos sõita ei taha - kipuvad liiga palju huligaanitsema. Tõsiselt.

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Kasutaja avatar

tuvi
Tsikkel: Gsxr,Dnepr,K,Ural,M,H-D;GasGas
Tänatud: 4 korda

kiirus kiiruseks

Lugemata postitus Postitas tuvi »

mida iganes ,kuid kõik me oleme kiiresti vahel sõitnud kuid kes siis tahes või tahtmata vahele jäändnd on iseasi on siis praeguse aja ratastele see 183 km/h siis mingi suur asi vaevalt.
videot vaadates tundus et see sell kes sõitis ei teadnudki, et teda taga aetakse. Juhu kui teda oleks taga aetud poleks üksk rattur keeranud mingi poolbikega kruusa teele või mis? minu arust oli tegu vfr iga
pole see rattur midagi RIIGIvaenlane kui kiiresti sõidab
Aga vahet pole igaühel oma voli
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

vabandan OT aga Suzumen, kas sõbral oli enne saksast Hayabusa toomist sinine RF 900?

lihtsalt tahan nime ja nägu kokku viia :)
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Ei ostnud aga käisin seda noolimas Rocca al Mare mäkkdoonaldsi juures ükskord. ja seal teiega kohtusin.

ostsin hoopis gsxr 1100 8)

sorry veelkord OT.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”