Matkaplaan 2010

Kasutaja avatar

sitikass
Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS

Re: Matkaplaan 2010

Lugemata postitus Postitas sitikass »

kõik mis jääb üles poole kilpisjärvist on kahtlematult ilus ja vaatamis väärne. siia trükkida kõike mida seal teha oleks aja raiskamine.
google lahti ja seal tuleb infot niiet kole. hirm tekib juba selle ees et kas ma pagan jõuan seda kõike näha või märgata.
kiitsin ennast siin ennist et olen siin olnud ja liikunud . pean ennast täpsustama . tromsost moirana -ni olen liikunud nata ringi ja selles ringis nii rannikut kui mandrit pidi pole vaja erivarustust suvel nagu peris põhjas.
saab hakkama täiesti sellise korraliku varustusega ja samade esmaabi riietega nagu lõunapoolgi.
vaadata on palju .
kellele meeldib lihtsalt kruisida ja nautida vaateid. neile soovitaksin kilpisjärvilt siseneda norra ja siis e6 lõunasse fauske peale . vahel ka pisike praam ( pole kallis ). enamasti vaateid, sildu, tunneleid(tauta)on kenasti.
kui hing ihkab saarestikku võtta siis lofoten olemas ja praamiga nata üle ning tulevad hoopis teised mäed. selline kausjas nagu meenutab savanni mäestiku vahel. samas pole ka kaugel üks maailmaimedest saltstraumen . ja sama teed pidi veel rannikutpidi alla lõunasse. samuti ilus kõrgel vee kõrval sõit . kui villand siis stokholm ja koju koguma ennast

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”