MC - mida sellest arvad ja mida see sinu jaoks tähendab
Re: MC - mida sellest arvad ja mida see sinu jaoks tähendab
tere!
Paljud arvavad, et klubisse kuulumine on mingi idenditeedi kriis vms, siis tegelikult on asi minu arvates pigem vastupidi. Klubisse kuulumine seab ikkagi vähemal või suuremal osal mingisugused tõekspidamised/kohustused, millest tuleb kinni pidada. Kui klubi embleemi kandes kuskil avalikus kohas mingi lauslollusega hakkama saada, teed sa lisaks endale ka terve oma klubi margi täis. Seega vastutus ja kohusetunne ühiskonna ees minu arvates isegi suurem, kui mõnel vabal hundil.
Kuid nagu enem mainitud juba, ega vest narrist meest ei tee. Ja ma avan, et ükski normaalne klubi ei taha oma ridadesse "tola", kes klubi mainet kahjustama hakkab. Seega on minu arvates mõnesse MC klubisse kuulumine kohati tunnustus, mille on andnud klubikaaslased, kuna nad on mind oma ridadesse usaldanud. Kuid kindlasti on klubil ja klubil kaaa vahe sees. Seega oleks endale vaja lihtsalt selgeks teha, millisesse klubisse ja miks sa sinna kuuluda tahad.
Jansu
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.