Jäärada
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Re: Jäärada
dirtbikeman kirjutas:Ma ei saanud ikkagi aru mis olukord seal Männikul siis on?
Lükka jalad kõhu alt välja ja mine vaata.
Kutid lükkasid atekatega ja labidatega oma ihurammu kasutades raja sisse, et lume all olnud vesi ära külmuks ja sõita saaks, sa ei viitsi isegi vaatama minna, vaid pärid siin foorumis.
Laupäeval tuleb kuhugi sõitma minna.Kus see rada seal annelinna küljeal on?
http://www6.speedyshare.com/files/20204 ... A4rada.jpg
See on eedeni poe juurest keerad vanaihaste peale.2 kilometrit maximim.Kohe sõidutee ääres paremal.Ma ka algule ei leidnud hästi, lumekiht väike rajal.Aga sõitmist eriti eelmine laup. ei takistanud. Homme tahan jälle sinna kallutama minna.Kui ka tulijaid on võixid öelda. Üxi ei tahax eriti seal kärutada,igav vähe.Eelmine laup. olin yxi ja paar topsi hõõgveini tegi aind meele rõõmsamax
Venitan ennast ka Tartu ihaste jäärajale nii kella 12.00 Kui on mingid teised kellaajad ,võiks mind ka informeerida.
5168514
erix32 kirjutas:Venitan ennast ka Tartu ihaste jäärajale nii kella 12.00 Kui on mingid teised kellaajad ,võiks mind ka informeerida.
5168514
Siis om tore.12 om hea.Ma sebin ka sellex ajax, pluss-miinus pool tundi. Võimalik, et kahe rattaga tulen kui sõbra kaasa saan.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 36 korda
Nüüd on hulk aega viimasest postitusest möödas ning olud vahepeal kõvasti muutunud, kas kellelgi on sõidetavate radade kohta uut informatsiooni?
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
erix32 kirjutas:No laupäev 13 jan. ikka ihaste rajale kihutama ja kellaks nagu ikka 12 ringis.
Laupäev 30 jaanuar ikka!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Kas keegi teab miks laupäevasele Haapsalu jäärajavõistlusele(30. jaanuar) enam registreerimist ei toimu?
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Karupoeg puhh kirjutas:Kas keegi teab miks laupäevasele Haapsalu jäärajavõistlusele(30. jaanuar) enam registreerimist ei toimu?
Tavaliselt pannakse eelregistreerimine mingi aeg varem lukku. Aga kas just nii palju varem ...
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
-
Ok...siis selge. Olen alati varem kirja pannud ennast, polegi tähele pannud millal lukku läheb. Ise mõtlesin, et Reedel.
Tänud:)
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
- jaanuaril siis action toimub jah? Ihaste rajal.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
No enamus on vist piksepinil.Kuna omal näpud põhjas siis tuleb ise trenni teha ja olen laupäeval ihastes rajal põristamas.
Avatud paunküla veehoidlal jäärada ,2km pikk ,suht normaalne,100 eek ratas.Täpsem info 56650230.
2slow kirjutas:Avatud paunküla veehoidlal jäärada ,2km pikk ,suht normaalne,100 eek ratas.Täpsem info 56650230.
trenni saab teha, aga võistluse pidi ära jätma?
no pole pädev inimene aru andma ,aga kui rada alles täna sisse sai siis vist poleks saanud võistlust pidada.
Mõned pildid Haapsalu jäärajalt (kahjuks ainult kolme sõidu jagu): http://www.rallifotod.eu/album237/fotod.html
Pille kirjutas:Mõned pildid Haapsalu jäärajalt (kahjuks ainult kolme sõidu jagu): http://www.rallifotod.eu/album237/fotod.html
väga ilusad ja hea kvaliteediga pildid
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Plaan homme laupäeval ihaste jäärajale sõitma minna ,on veel huvilisi?Mingi 12.00 olen ise kohal.
vares kirjutas:Kas Tallinna ümbruses mõni jäärada on sisse lükatud
Männikul avatakse täna tasuta rada (vaata siia), aga kas autod ja mootorrattad sinna koos peale saavad - ei tea.
Männikul isegi kaks rada kus saab sõita. Tammemäe järve Tallinna ringtee poolses otsas ja teine siis siis see Maanteameti liberada. Keegi sealt maanteeameti rajalt ära ajama küll ei tulnud ja sõita oli hea.
Aga tuleb minna hommikul vara koos päikesetõusuga, kui autojuhid veel magavad. pärastlõunal on autod peal ja siis pole seal tsikliga palju teha.
-
- Tsikkel: VFR1200F,VFR800V-TEC
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Kas keegi teab mis seis Paunküla veehoidla jäärajal?Kontakt telefon on ajutiselt suletud .Oli plaan laup poltbaikidega minna sinna kimama,kuid niisama lumerada nagu ei tahaks sinna vaatama minna.Ehk oskab keegi kommenteerida kas asi toimib?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.