ebayst ostmine.

Arko

Re: ebayst ostmine.

Lugemata postitus Postitas Arko »

Tere tere.Olen ostnud ebayst juba üle 10 aasta.Tellitud on igasukust nodi nii usast,uk,saksast ja ka hiinast.Põhiline kaup on ikka olnud motokaup.Kasutan ka PayPal kui ka olen kasutanud otse inimesele maksmist.Suurim asi mis ostedud oli mootorratas.Präegugi on üks kiiver tulekul ja alles hiljuti sai rooliamort ja pisikesed suunad ostetud.Saatmisega pole olnud progleemi kui ei ole saatmist kirjas siis olen kontakteerunud müüjaga ,et kui tal on mahti postkontorist läbi minna ja uurida odavat transat.Muidugi paljud ei viitsi siis tellivad endale koju ukse taha kulleri ja sellest kõrge transa.Saatmisega on üks võimalus veel kui seal maal kus see kaup müügis on elab mõni tuttav siis panna tema aadress.Riigisisene trantsport on odav ja vehest ka tasuta.Seda varjanti olen ka paar korda kasutanud kui sõber uk elas.Isiklikult on mul siiamaani vedanud,sülitan kolm korda üle õla.Tean küll inimest kes hävis mitme tuhande krooniga kuid tellib siiamaani asju ebayst.Paljude asjadega olen ka riski peale läinud aga siiani õnneks.Nüüd küll igal pool masu ning seoses sellega tuleks olla ettevaatlik.Varem kuulsid ikka siit sealt ,et keegi jäi kaubast ja rahast ilma nüüd aga rohkem. Jõudu ja jaksu kõigile.

Arko

Ära kahetse seda mida teinud oled , kahetse seda mida teinud pole.

Ära kahetse seda, mida teinud oled , kahetse seda, mida teinud pole.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”