ebayst ostmine.
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: ebayst ostmine.
Timo, kas oled 100% kindel, et Eesti aadressiga regatud PP kontoga saab siduda panga kontot? Minu teada (aga võin eksida) laseb ta siduda ainult USA panga kontot. Küll aga tasub Eestis siduda PP kontoga selline krediitkaart, nagu MX77 mainis, mille kontolt saab raha ka üle kanda (ja vahel tasuta) muudele (tava)pangakontodele - sellised on Nordeal, Sampol ja ilmselt mõnel muul veel.
Ise olen kasutanud Eestis välja antud Swed kr.kaarti - raha tuleb kokku ca 9-10 päeva Swed krediitkaardi kontole (VISA), s.h. PayPal-i poolne protsess ca 3 tööpäeva ning ülejäänu siis ilmselt Swed või VISA poolne "tasuta rahakasutusaeg" . Raha allalaadimine maksab 30 EEK ning nt euro puhul arvestab PP kursiks ca 15,2
T123OTS kirjutas:vlgu kirjutas:Tere,
Kui midagi eBays müüa ja raha kantakse PayPali vahendusel ja minul kui müüjal on see seotud krediitkaardiga, siis kuidas ma selle summa lõpuks nö. sularahana kätte peaks saama? Mõistlikute intressimääradega, sest krediitkaardilt pangaautomaadist raha võtab vist ainult miljonär.
Kuskilt jäi silma, et ainult US tava bank accounti saab PayPaliga siduda.Lappasin seda teemat ka ning seda on eespool ka küsitud, aga jutt on krediitkaardi peale summa laekumisega otsa lõppenud, ma tahaks teada mis edasi saab.
Või on võimalik PayPalis lasta kanda raha ka oma tavakontole?
Mihkel
Elementaarne,koigepealt lisa enda kontole oma deebetkaardi number,seejarel vali Withdraw ja edasi Transfer to Bank Account - vali konto,kuhu tahad raha saada ja raha laekub ca 3-4 toopaeva jooksul sinu PP-iga seotud kontole.
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.