Honda NSR 75ccm
Moderaator: Moded
olen enda ihusilmaga seda masinat näindmul on endal nsr75,kui keegi sellest midagi kuulnud on(see eestis hetkel ainuke). Cool
kuid ma tahaks osta kas nsr125 või oma vanale tsiklile teise mootori peale putitada(mis oleks samuti bike mootor ,125 vms...doke pole vaja ju,kui ei rega tsiklit uuesti).
ehk keegi aitaks? Rolling Eyes

kusjuures, see on praegu müügis kah.. 20 000 või nii
tel. 52 555 68
kuradi kallis 125 se saab odavamlt isegimadis kirjutas:olen enda ihusilmaga seda masinat näindmul on endal nsr75,kui keegi sellest midagi kuulnud on(see eestis hetkel ainuke). Cool
kuid ma tahaks osta kas nsr125 või oma vanale tsiklile teise mootori peale putitada(mis oleks samuti bike mootor ,125 vms...doke pole vaja ju,kui ei rega tsiklit uuesti).
ehk keegi aitaks? Rolling Eyesja katsund
![]()
kusjuures, see on praegu müügis kah.. 20 000 või nii
:p
75 ccm ikka täitsa mõtetu, a1 lubadega juba küündib sinna 125 poole ja mopi lubadega ka sõita ei saa, ühesõnaga mõtetu...
Aprilia RS50, Aprilia RS50 Tuono, Yamaha TZR50 ja veel päris mitmed, miskine Derbi vms jms sellised firmad, otsi ja sa leiad ka eesti poodide lehtedelt pakutamas neid.
PS: Kuigi NSR75-i on vähe, see aga ei tähenda, et muid pole. Siin samas foorumis isegi müügil olnud nii Aprilia RS50 kui ka Yamaha TZR50.
PS2: Juba vene ajal tehti juba 50ccm võistlusi, kiirused küündisid sinna 150alla, kui vaja ja tahmist siis saab seda teha ka modifitseerides mõnda apriliat vms asja. Kui ainult raha ja tahtmist on! Seega mõttetu enam pole, kuigi ohtlik juba on...
PS: Kuigi NSR75-i on vähe, see aga ei tähenda, et muid pole. Siin samas foorumis isegi müügil olnud nii Aprilia RS50 kui ka Yamaha TZR50.
PS2: Juba vene ajal tehti juba 50ccm võistlusi, kiirused küündisid sinna 150alla, kui vaja ja tahmist siis saab seda teha ka modifitseerides mõnda apriliat vms asja. Kui ainult raha ja tahtmist on! Seega mõttetu enam pole, kuigi ohtlik juba on...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.