Motodepoo uudised
-
Cado
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Re: Motodepoo uudised
StreetMoto kirjutas:spike kirjutas:PS! miks on motopoodides varustuse värvus valdavalt must ja tume? see ei teeni ju ei jahutuse ega nähtavuse eesmärki...
See teenib seda eesmärki, et jope ka peale paarikuulist kasutust OK välja näeks. Mul on kollane jope ja peale esimest suve sai temast kollakashallikas määrdunud jope, mida enam puhtaks ei saa. Kui sa ikka kuskil reisi peal rekka taga paduvihmas paar päeva sõidad, siis see saast enam väga välja ei tule riide seest. Ilusa ilmaga linna vahel tiirutaja võib kasvõi valget kanda ja seetõttu tehaksegi nahktagisid ja selliseid "mittevägamatkariietust" ka heledamas toonis. Aga tõsised motomatkamise riided ikka tumadapoolsed...
Endal on tagi puna valge must. Kus juures musta vaata et kõige vähem. Triibud varukatel ja selja osa.
Olen sellega sõitnud umbes 3 aastat ja ca 60 000 km ja ilmselt saab veel vääga palju sõita.
Olen sõitnud paduvihmas ,isegi lume lörtis, igal pool olnemata ilmast.
Rekade taga ja kruusa teedel vihmas üksteise järgi.
Olen nii jõudnud kohale ,et pole teistel halli aimugi mis värvi mu ratas või tagi on ![]()
Päris tihedalt olen vahatanud. (kui vähegi võimalust ja aega on) (samas on ka nühitud suurem mustus lihtsalt pensukas niiske paber rätiga maha)
Tagil pole viga sõidab veel ja veel.
Valge naha värv on tiba maha kulunud rinna pealt ja varukate otstest
Loomulikult pole ta enam uus ja läikiv ga näeb täitsa ok välja.
Ja pealegi endale ei meeldi täitsa uued tagid üldse.
Siis kui natuke on sisse kantud on juba hea.
Jutu mõte ,et oman suht heledat tagi tava mõistes ja ostaks iga kell uue samade värvidaga et nagu väga ei tasu karta heledaid NAHK tagisid.
Riide materjalidega on tiba keerulisem. Oman ka ühte kollase mustaga riidest jopet. Millel värvi suhe 50/50. sellega pole muidugi nii palju sõitnud aga jahh kui puhtaks vaja täiesti must saada siis niisama lihtsalt ei käi.
Ikka kaitsmeda välja ja pesusse madala temperatuuriga. (siis siiani on küll täitsa puhtaks läinud) Sellega sõidan tijti ATV-ga nii et kõige puhtamana pole ka koju jõudnud ![]()
Need siis minu kogemused.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.