Mootorattateemaline küsitlus
Re: Mootorattateemaline küsitlus
Tervist !
Jõudsime järeldusele, et maksame see 200.- ära, et ülejäänud küsitlus avada
Ülimalt tänulikud kõikidele andekatele vastajatele, väga lahedaid vastuseid on saanud lugeda
Tihtipeale olen tähele pannud, et peale esimest kolme lehekülge hakkab enamikus teemades leiduma igasugu negatiivseid arvamusi.
Kuid seletuseks võin tuua:
Küsitluse tegemise aeg ei saanud küsida üle 10-ne küsimuse, lisaks, kui teha meeletult pikk ja eriliselt põhjalik küsitlus, oleks praeguse üle kolmesaja vastaja asemel neid hulganisti vähem. Ning lisaks on üksi praeguseks juba 30-40 A4 lehte kogunenud vastuseid väga raske läbi töötada.
oldmoped-ile:
Kust lugesid, et 24h varustuse kandmine on ainuvõimalik variant? Sõnastasin ju selgelt, et ainult sõidu ajal
Jah, tõesti, tulemus oli ette prognoositav. Kuna olen siin foorumis juba aastaid ka ise käinud ja lugenud, olin enam kui kindel, mis stiilis tulemused tulevad. Aitasin ju koostada küsitlust põhimõtteliselt endasugustele (mootorratturitele) ja teadsin, et varustuse mittevajalikkus ei saa kohe kindlasti enamuse arvamuseks. (Muidu oleks midagi väga-väga valesti ) Ning küsitluse tegime mõistagi mootoratturite seas, kuna antud valdkonnas ju meist kompetentsemaid ju ei ole
Nagu sa tead, iga uurimustöö hulka kuulub ka uurimuslik osa, sellest ka selline nimi ju, milleks seekord siis küsitlus. See, et mina üksi ütlen, et varustus on vajalik ja me sõidame vabaduse, adrenaliini, hinge jne jne pärast. Ei loe midagi. 300 inimese arvamus aga juba loeb
Töö valmis saades saab see kindlasti siia üles riputatud.
Cheers ! Ja veelkord tänud juba vastanutele ja ka edasistele vastajatele.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.