KTM kooleb järsul gaasiandmisel
Re: KTM kooleb järsul gaasiandmisel
keltsik kirjutas:Välismaistes foorumites lugedes oli tihti juttu sellest, et kiirenduspumbas vahetatakse membraan ära, pannakse näiteks honda cr mingisugune asemele, mis tagab selle, et kütust pihustub vähem aega (1-2 sek). Teisalt ei leidnud küll mingit võimalust seda kiirenduspumba ajastut reguleerida.
Muidugi-muidugi.. Kõigepealt tuuni masin igasugu muu firma juppidega ära ja siis saad aru, et polnudki selles asi.
Normaalne töötav 4T peab enne takistust peale keerates kohe rabama.Selles 4T eelis ongi, et igast otsast on jõud taga. Ja tühipöördest peab ilma "auguta" edasi minema seistes. Vähemalt poole rulli äkilise keeramise kohta. Põhja keerates võivad paljud 4t masinad tõesti määgima hakata, kui karpa pole korralikult lõpuni reguleeritud vastavale ilmale ja temperatuurile.
Tehase tühikäigukruvi asend on nn. nullasend. sellest hakkad edasi reguleerima vastavalt masinale temperatuurile jne. Keera veerand pööret maha ja vaata, mis toimub. Siis veel veerand. senikaua, kuni muutust tunned. Kui see muutus pole meelepärane, keerad nulli tagasi ja hakka lahti samamoodi keerama.
Mikuni pritsega karpa käis supermoto jaoks kõige paremini justnimelt selle piiri peal, kust nõks edasi hakkas see "auk"tekkima. Ja liiga palju kinni keerates oli minek alt otsast viletsam.
Aga reguleerimise hetkel peab masin olema töösoe. Kui sul on Mikuni karpa, siis ilma spets tuuningkruvita on suht keeruline muidugi see reguleerimine
Praeguste ilmadega, kui mul mootor soe pole, tekib ilma tooreta see auk sisse. Toorega jällegi on kõik OK. Võid proovida, mida sul toorega teeb.
Vaatasin pilti ka.. ma ei saa aru, mis uunikum karpa sul seal peal on.. Tee vähe laiem pilt.
Lisaks vata ka, milline on pritsimise juga kiirenduspumbast. See peab olema konkreetne sirge ja tugev otse sisselaskekanalisse. Ei tohi olla lehvikus või kahestunud või kusagile serva viskav. Sel juhul on sul kusagil pumba-düüsi vahel liivatera kanalis. Selle nägemiseks kas karpa maha või kuidagi õhufiltri poolt lambiga peaks ka nägema. Puhastamine on jube n***, kuna kanal imepeenike ja õhk ei võta tihti tera lahti. Saab vaskjuhtme kiuga ettevaatlikult toimetades.
Veel olen sarnast juhtumit näinud, kui küünlapiip jukerdas. Uus piip kaotas "augu". Võid ka küünlavahetust proovida.
A talibani juttu ei maksa eriti kuulata, ta ilmselt sellepärast kasutabki 2T, kuna 4T masinast ei saanud käima. Ok, nali, ära võta isiklikult
Mina olen ikka aru saanud, et 2T alt otsast eriti ei tõmba. Mida suurem mootor, seda madalamalt tõmme tekib. pöördesse võib tühjalt tõesti käia, aga see ei tähenda, et seal jõud taga oleks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.