Huumorit

Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 39 korda
Kontakt:

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas Snowhite »

tazavi kirjutas:
Loff kirjutas:
kaval kirjutas:

Tõin sulle lilli," ütleb mees.
"Jah? Aga... mispärast?" küsib naine.
...

Nii kuradi tuttav teema... (lol) (lol) (lol)

+1 :bsmile:

ja ma mõtlesin, et ainult mind on õnnistatud :D

Eila oli naistepäev - tulemuseks see:
mina lösutan diivani peal ja vaatan uudiseid.
Biff lendab shopingutuurilt koju ja kukub kilkama.
Biff: "Ahah, ma näen, et sa tõid mingeid lilli jah, sa ei pidand ju ostma neid, kust said ah, mingi "sekretäri" käest jälle v?"
Mina: "issand jumal, naistepäev on, sellepärast tõin, krt, kui ei meeldi ma võin naabrimutile ka viia või ära visata."
Biff: " Nagu mis mõttes äh, et tassid koju nagu toitu ja siis ei söö ära ja lased halvaks minna jah."
Mina: " issssand jumal, las ta nüüd olla."
3 minutit läheb mööda, biff pole poeriideid ikka veel seljast saand ja kooserdab mööda tuba ringi.
Biff: "Kaiga me rääkisime ja tema arvab ka, et see on jumala imelik kui mehed ainult mingitel tähtpäevadel lilli toovad."
Mina: " Mida kuradit see Kai siia puutub."
Biff:" Kaile tõi isegi ülemus lilli ja pakkus talle, et kui sobib, siis võib naistepäeva puhul teatrisse viia või kuskile head veini jooma, mitte nagu sina - ainult tööle ja koju, loch."
Mina: " Ja see ülemus üldse pole mingi vanamees kes 25a tibi noolib ju."
Biff:"Päris noolib, see on jumala normaalne mees, täiega härrasmees, käib ilusti riides ja teeb komplimente ja aitab alati oma naisalluvaid kui vaja. Aga naine on tal mingi valus õiendis või mingi rõvedik, ahh, mai tia, Kai miskit rääkis, et kui sekretäriga mingi nõupidamine oli sis ükskord kui naine tuli, siis ülemus tuli pärast kabinetist välja näost täiega punane ja hingeldas - no tead, nagu hakkaks infarkti saama nohh."
Mina:" Mmmmhmm" ja vaatan uudiseid edasi.
Biff: "A sa üldse ei kuula mind vää?"
Mina: " Mmmhmmm."
Biff: "Ahh no ma ei tea, täna trennis vaatasin, Kai-l mingi täiega põlved sinikaid täis, siis kui küsisin, et vt mis käid mööda kontori põrandat pölvili ringi vä, siis hakkas mingi täiega pirtsutama, et mis see minu asi on, et vaadaku ise kuidas ma elan ja olen - jumala imelik nagu."
Mina:"No ja palju Kai võrreldes sinuga palka saab?"
Biff:" Mis sellest? Ahh ma ei tea, ega ta vist niipalju rohkem ei saagi, aga tal tööjuurest ostetakse igast asju ju, ükskord ülemus ostis mingi 10 tonnise telefoni ja mingi suusavarustuse kui neil olid need talvepäevad kuskil lõuna eestis või midagi. A tookord oli vist sellepärast, et nohh, et lohutuseks nagu, et keegi teine ei tulnud, et nemad kahekesi ainult läksid."
Mina:" Kallis, äkki teeme täna õhtul väikse veini - mul täiega pea valutab, tahaks "töömõtteid" veidi eemale ajada, ma lähen toon poest midagi, midagi kanget..."

Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”