Karjääri Kärnatamine 2010
Re: Karjääri Kärnatamine 2010
Kolme tunni ideed ei ole küll mõtet maha matta. Samas kui rada juurde teha ei saa siis ei ole tõesti kolmel tunnil mõtet. Eesti mõistes ja minu kärnataja pilgu läbi on Karjääri kärnatamise sarja puhul tegemist kvaliteet sõitudega kus ei saa mingil juhul latti alla lasta.
Väga positiivne on see, et Lärm mõtleb ka sellisele asjale nagu raja pikkus aja suhe. Kui teha siis teha hästi ja seda ta juba oskab.
Kukemetsas on vist pikemat rada parem teha ruumi rohkem samas Rannu jälle lähemal ja mugavam ehitada. Aga muutused peavad olema sest tänu sellele muutub ka üldine pilt lõbusamaks. Igale maitsele midagi. Arvan, et mingi aja pärast kujuneb KK sarjast midagi ekstreem enduro laatset kus kindlasti ka välismaa kärnatajaid näha saab.
Kärnatajate vastpidavuses ei ole mõtet kahelda. Kui ei jõua saab puhata. Kui natukenegi trenni teha siis ei ole kaks tundi mingi probleem. Oma isiklikest kogemustest võin öelda, et alates suvel toiunud Pariisi sõidust olen kõik järgnevad sõidud kaks tundi lõpuni teinud kui ratas ei ole ära koolenud ja mingeid suremise märke ei ole tähendanud. Samas kui ei ole sõidu lõpus väsinud siis ei ole piisavalt peale keeratud.
Nii, et härrased tagaotsamehed ärge laske moraali alla kui keegi kuskil midagi ütleb. Kes on sõitnud aasta kes kaks. Tahtmist ja vastupidavust mingid tulemused hakkavad viie aasta pealt tulema kui kunagi enne sõitnud ei ole seniks tuleb lihtsal sõita, sõita. See on minu isiklik arvamus. Eks kõigil omad eesmärgid ja sihid aga pea püsti ja tuld.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.