22.05.10: PIKSEPINI karikas -Hinsa enduromaraton-LÕPETAMINE → Re: 25.04.10: PIKSEPINI karika 5.etapp
-
Teema algataja - Postitusi: 507
- Tsikkel: Sherco 300SEF-R
- Kontakt:
Re: 25.04.10: PIKSEPINI karika 5.etapp
Sookoll kirjutas:Piksepini peaks natuke esimeste sõitude järgi järeldusi tegema. Sealt ju see populaarsus tuligi. Praegu tundub, et aetakse tsiklid kokku kusagile põllule ja nagu oleks hea, kuid tegelikult mitte. Need kes vinguvad, et vesi mootoris, tsikkel mudane, palju raha läheb ja teeme kuiva ilmaga, siis see on hooldamis ja sõitja enda viga. See ju panebki asja paika, kas sõita silmad ruutus peas või hetkeks mõelda ja valida teed. Võite ise mudasõitude tulemustest järeldusi teha. Ilma järgi sõitma hakates kaob karikatelt see õige läige ja varsti tahavad mõned, et hakkame kuiva ilmaga rada ka kastma-tolmab ju
. Kes tahab sõita, see tuleb nii mudasõidule, põlvini lumme, suurtele palkidele jne.- ärge kaotage pead! Loodan, et mõistus võidab.
Tänan sind minu jaoks olulise arvamuse eest. Eks teie, sõitjate, arvamusest peabki tulenema kõiki rahuldav hea rada ja sõit.
Võistluse lükkan edasi esimest korda kolmanda tegevusaasta jooksul ja seda just seetõttu, et mitte ajada jälle kuhugi põllule mingi rada sest metsas praegu seda üüratut lund ei lükka kui seda pole talv otsa juba teinud. Olulisema tõuke selleks aga andis ikkagi see, et EMF ei registreerinud 24.aprilliks minu viimast etappi ning ma pidin selle lükkama 25-nda peale. See aga on pühapäev. Viimas etappi tahaks aga teha korralikku koos lõpukräuga - aga pühapäeval seda ju ei tee...
Endiselt ootan konstruktiivset kriitikat
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.