Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
ma sõitsin suvel... 20 juuli, kui tahate täpselt teada saada... vastuseks küsimustele
jah, nähtavus oli hea, olin sirge lõigu peal ja tagumine tuli põleb mul väga eredalt, ka päeval ja taevas oli pilvine.' Mis te arvate, et iga rollu/mopeedihunt on kohe mingi täielik debiil, kui ta üritab saada punktist A punkti B ja arvestab sellega, et ta ei tunne kõrvateid nii hästi? eesolevaid komme lugedes tundus küll nii. Kuna mul load(mopeedi) olemas, siis ma mitte kunagi ei sõidaks a'la vastassuunas, sellise libedaga nagu praegu, nagu mõni siin kirjeldas.
Paiknesin loomulikult paremal pool teeääres u. 20 cm äärejoonest(vastuseks mõnele, kes arvas, et olin oma suunavööndi keskel)
Enda poolt loen eksimuseks seda, et ei vaadanud aeg-ajalt peeglisse nagu seda peab tegema ja et ei teind siia foorumisse kasutajat varem, et mõni oma loogilis-mõtlemishälbega ka aru saaks ,et talvel Tallinn-Haapsalu maanteele ei trügiks. Peace(Y)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.