Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
Kuidas ma vihkan selliseid autojuhte, kes ei vaata enne ristmiku punase tule taha seisma jäämist või siis lihtsalt enne ristmiku neid silte, mis näitavad kuidas ja kuhu miski rida läheb. Korduvalt ja korduvalt ei koti osasi autojuhte see kuidas read tegelikult lähevad, vaid sõidavad nii kuidas endal juhtub. Üks näide tänasest siis: linna poolt Pärnu maanteel sõites ja vabaduse väljakult möödudes plaanisin paremale, kaarli puiesteele keerata. 1. real on kaarli puiesteele keerates 2 (või oli lausa 3) rida kuhu suunduda, ja pärnu maanteelt tulles 2 rida võib jääda ainult kaarli puiestee 3-ndasse (või siis 4-ndasse) ritta. Keerasin siis paremale kaarlipuiesteele ja valisin seal endale sobivaks mingi keskmise rea, 2. rea, ja üks volvo kes tuli pärnu maantee 2. reast, tuli puhtalt laiskusest minu ritta, ilma mind märkamata, ja mul ei olnud lihtsalt võimalik kuhugi aihtuda ega õhku tõusta, sest minust paremal tegi 1. ritta pööret ka veel suur buss, ja no ei jäänudki üle muud kui tugev pidurdus teha, sest muidu oleksin kas volvos sees või bussil sees.
Aga see ajab ikka tõsiselt närvi, kui ristmikel ei püsita enda kuradi reas, lihtsalt selle pärast, et ollakse nii laisk et rooli keerata. Aga alati vastan ma sellistele tegudele sellega, et igaljuhul lähen sellest "otsa vajunud" autost mööda ja vajun talle samamoodi ilma suunata lihtsalt ette, lootusega et ta aru saaks et ta midagi valesti ka tegi.
Teine asi on ka paremakäe reegli tundmine, mida ma olen vaadanud, et parklates kus ühtegi silti ei ole, ei tunta kohe absoluutselt mitte. Mingi kord peab siiski suurte kaubanduskeskuste parkaltes olema, mille järgi ühtselt talituda, aga praegu sõidavad kõik selle järgi, et mis on "justkui" suurem ja otsem tee, et sellel on eesõigus, no minugi poolest, aga siis peaksid nendes "vahekäikudes" vähemalt anna teed märgid olema, sest muidu üks arvab ühte moodi, teine teistmoodi ja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.