Võrtsijärve 2-päevane ENDURO

Kasutaja avatar

Möku

Re: Võrtsijärve 2-päevane ENDURO

Lugemata postitus Postitas Möku »

Põhjendad ka? Eriti seda säästmise teemat

Mella, sulle ma küll nüüd ei pea seletama, et enduroka hooratas ja amordid on üldjuhul tehtud sujuvamaks kulgemiseks analoogsele raamile ehitatud krossikaga võrreldes. Lisaks ka käigukast. Nii et kui 6-7 tundi vahelduval maastikul sõidad, siis on endurokaga kergemate lõikude peal rohkem võimalusi lihtsalt "kruiisida" ja sõites natuke lõõgastuda. Samas aga on 10kg lisakaalu täiendavaks koormuseks raskemates oludes ja seal säästab sind krossikas paremini. Eks selle järgi tegid ka sina oma otsuse krossika kasuks, millele sa praegu kinnitust otsid. :lol:

Aga vast saame juunikuus Rumeenia mägedes proovida, et kas sinu krossar või minu endurokas on pikapäevarühma jaoks sobilikum :bsmile:

Endurovõistluste juurde tagasi tulles oleks parim ikka, kui saaks nii endurokate kui korssikatega rajale, siis sõitjaid rohkem ja siis tekib ka sõiduvõimalusi rohkem ja hea meelega kaitseks seda seisukohta (Kuigi - samas oleks mul karikavõimalused suuremad kui krossikatega mehi rajale ei lastaks :ner: )

Usinus-Kasinus-Cosinus

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”