Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
-
borx
- Tsikkel: Midnight Star 1900A
- Kontakt:
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
pridik kirjutas:Mul on selline küsimus - ma tahan lükka seljatoe veidi ettepoole (10-15 cm), et kaasreisija saaks seda kasutada. Nüüd on nii, et kui reisija seljatoe kasutab, minul ja ja minu reisijal on väga suur vahemaa, sellepärast motoratas on halvasti juhitav, kuna raskuskese muutub. Kui aga ta ei kasuta seljatugi, siis tema selg väsib ja on vajadus teha peatusi iga 50-80 km. Kas keegi saab aidata või midagi soovitada või teab kes saab? Motorattaks on Kawasaki VN900, seljatoe ka Kawasaki oma. Tänan.
ei tea ratast aga usun, et sul sissy bar käib kahelt poolt porikat kinni, seega tee kaks pikeduspulka ja too sissy endale lähemale
...ja kui on nii kõva seljahäda siis sissy bar ei aita, ilmselt ainult cosmodisc või mis ta nimi oligi ![]()
K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.