Kevadine käivitamine: Kõik tsiklid
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Re: Kevadine käivitamine: Kõik tsiklid
Nigga kirjutas:Kõige parem on kogu teema juures see osa, kus pritsungiga masinate puhul ei ole vaja midagi teha...
Ei ole ka karpadega rattal vaja midagi teha kui ainult süütevõtit keerata ja starteri nuppu vajutada.
Ma elus ei tangi kuskil "kopli" tanklas või mõnes muus urkas, ei ole mul nestest tangitud kütusega kevadel kordagi probleemi olnud küll aga olen sügisel paagi kurguni täis tankinud ennem seisma jätmist ja lisanud kütuse stabilisaatorit ning lasknud veel 10 min töötada mootoril et see segunenud kütus ka karpadesse jõuaks. Eelmisel sügisel ei viitsinud akut maha kiskuda, jäi talveks peale ja sai mõned korrad Optimate-ga turgutatud, loodan et karm talv akut nahka ei pannud ja ratas käivitub kas siis kohe või vajab aku ennem veel turgutust. Kui aga see nii pole, siis vaja aku vahetada. Kahe eelmise rattaga oli sama teema kevadel starterit ja kogu lugu, ei olnud vaja lammutada ratta kallal ja igasugu imesid teha, kui ratas korras siis läheb ka käima.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.