Fleim: politsei eest ära sõitmine

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Postitusi: 674
Liitunud: 08 Okt 2008, 22:41
Tsikkel: Kawasaki 636
Asukoht: Saaremaa - Tallinn - Saaremaa
Tänatud: 1 kord

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

oldmaniac kirjutas:

Ma olen kuulnud, et ametliku nimetusega mitte-peatumine on nii kohutavalt igapäevane asi, et seda tehakse Tallinnas hooajal ilusa ilmaga vähemalt 10x päevas. Pidavat olema täiesti tavaline ja igapäevane nähtus. Selleks on oluliselt suuremat seltskonda vaja kui vaid üks mees.

Ainus asi, mis P-4 siin otseselt valesti tegi on see, et ta avalikult tunnistas, et ta seda teeb ja ka heaks kiidab. Eks igaüks meist ise teab, kuidas hakkama saab ja millega riskib. Tagarattal sõitmine on üsna samaväärne teema. Mõtle kui hirmus ikkagi... illegaalne pealekauba.

Muuseas saan ma sellest suhtumisest ja selle põhjustest ka lausa liiga hästi aru. Iga kord, kui mind on peatatud olen ma saanud vähemalt kordusülevaatuse. Alati on leitud põhjus. Mõni ime siis, et selline käitumine korrakaitsjate poolt vastureaktsiooni ei tekita.

Eriti oluline on nüüd siinkohal märkida, et mina ei riku kunagi ühtegi eeskirja, sealhulgas ei ületa kunagi kiirust ja ma allun alati politseiniku antud korraldustele. :)

Ma olen kuulnud, et "eest ära sõitmisel", mitte peatumisel ja mitte märkamisel on õhkõrnad piirid. Mis tähendab, et näiteks järvevana alguses oletame on sinu taga politsei ja sa kiirendad kärmelt 70-ni ja kaod autode vahele, kuid ei ületa kiirust ja sõidad normaalselt - siis põhimõtteliselt sa võid eest ära saada või hiljem väita malbel toonil, et sry, ma ei märganud. Kiivri sisse on sireeni kuulmine ka raskendatud, eriti kui mõnel on muusika kõrvus.
Mis ma tahan õelda, et ma ei õigusta eest ära sõitmist, kuid olen tuttavatelt kuulnud, et see on "seaduslikult" võimalik.
Mina ise ei mõtlegi sellele, kuna käsil ikkagi alles teine hooaeg minul ning tunnen, et päris Rossi ikka valmis pole :wack:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”