Chopper või Sportbike
Re: Chopper või Sportbike
"tuli hiki, tuli kesä".. miks nii radikaalsete kriteeriumitega teema? no kurat mine vaata oma CD-sid. mis mussi kuulad- kui zeppi ja Lynyrd Skynyrdit , siis chopper, kui Scooterit ja 2Quick Starti, siis midagi äkilisemat.. kui klassikat v. Nick Cave'i, siis midagi nagu BMW K-seeria kanti v.midagi Aprilia endurodest..
Usu mind- kõikide soovituste kiuste jääb ikkagi mõjuma see, kes sa ise oled- mina sind kahjuks ei tunne, aga nagu ma ennist ütlesin, sa võid küll öelda, et mind huvitab punktist A punkti A' jõudmine, koos punkti B läbimisega. Ja sa võid ka öelda, et ei tea kogu mootorrataste skaalat.. aga.. ütle, mis on sinu iseloom ja ma ütlen, millist aparaati sa peaksid silmas pidama. Lihtne- kui sulle meeldib kimada, ära hakka sa selle peale mõtlema, et peaks tsikli kaste- seljakotte täis laduma, pigem maksad selle eest ekstra, et ei pea kämpingus magama. Ja lähedki baigiga. Kui tahad loodust nautida ekstreemsetes kohtades, võtad enduro.. ja hunniku kraami ka kaasa, et telkida ja võimalikult vähe kulutada. Ja kui oled mugav, lähed Goldwingi v. Glide'iga liikuma.. kuulad raadiot, naudid loodust ja koha puudumisel saad magada kasvõi sadulas, sest sellised ümber ei kuku Aga samas oled lohakalt rikas ja saad ka motellis magada.
Nii, et saada oma muusikamaitse ja ma koostan sulle horoskoobi Mida ma tahan öelda- kui sa oled n.ö. baigiinimene, siis saad ju ise aru, et kui me siin räägime, et külkaga M on kõige parem matkaratas..ega sa vist ikka seda külkaga M-i ei võtaks
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.