motomaania

Kasutaja avatar

kalle
Postitusi: 720
Liitunud: 21 Juun 2004, 22:53
Tsikkel: Joone all on miskit
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kalle »

Paar sõna siia teemasse. Mõni aeg tagasi, kui oli juttu Eesti oma ajakirja tegemisest, olin ka kõvasti seda meelt, et miks teha, niikunii tuleb jama, ise loen piiritagust kirjandust, see on hea jne. jne.
Hiljem, kui mulle tehti ettepanek teha Motomaaniaga kaastööd, mõtlesin asja üle veidi. Lõpuks otsustasin et mis siin ikka nii pikalt kärkida ja uriseda, vaatan kuidas asi kujuneb. Nagu paljudki asjad on ka see ajakiri Eesti nägu, käib kaasa ja areneb, tegelt peab kiiresti järgi arenema. Kuskilt tuleb alustada, ehk on pärast hea meenutada, et olin miskitpidi päris hälli juures jne. Lugesin Bikeri foorumis kirju, kui p... kõik on, pärast aga..mine tea. Minul on muidugi kergem, mina kirjutan ehk paar rida ja kõik, ülejäänud jamad ja rõõmud on ikka tegijate kaelas.
Loomulikult on paras jama, kui mõni number niimoodi venib, aga sisu...

Mina küll loodan et asi areneb ja tulevad paremad kirjutajad, kui mina jne.
Aga kodanikud, kes:
>Kusjuures mainin ära, et kulutran kuus ca 400 eeku ainult motoajakirjade peale + veel kõik kohalikud tehnikaväljaanded.
Võivad ju selle arengufaasi vahele jätta ja niikaua lugeda kogu raha eest muud kirjandust.

Ja veel- tahaks kommida seda siin:
>Ei huvita lugeda kuidas paar venda kirjeldavad oma second-händ >sõiduvarustust, sellest saab ka pubis paari õlle juures rääkida

Selle artikli mõte võis veidi kaotsi minna, aga mina tahtsin veidi rääkida ja näidata, kuidas mingi riietus on aastatega vastu pidanud ja end tõestanud või mitte. Second-händ... esiteks ütlen, et mul pole kompleksi kanda kasutatud varustust, kuigi need riided seal artiklis olid ikka enamus minu soetatud uuena. Kas jope oli aasta sõitnud, kui ostsin või ei, see polnud niivõrd oluline, kui see mis sellest peale 6 hooaega ja 140000km saanud on. Mõtlesin, et ehk on kellelegi abiks inf, kui uut soetatakse ja kaalutakse variante, kas osta tekstiil või muu. U selline oli selle artikli mõte minu silmis.
Inimesed on erinevad, minu stiil poel eriti karjuda, kui palju ma väliskirjandust loen, messidel käin, või kui uus mu sõidutagi on. Mulle on oluline, et sel suvehooajal sain taas pea 29000 km sõidukogemusi juurde, head reisid tehtud jne. Ja talvised sõidud on tulemas. Sorry härrad kõvemad tegijad, kui mitme tsikli, reiside jm kõrvalt ei jää raha üle iga aasta uut varustust osta;-)

Kk

Mine “Vaba teema”