Huumorit
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Re: Huumorit
Veel Perekoolist.
K:
Kusagilt kuulsin, et kuidas inimene teab, et tal on kaitseingel olemas, igaühel vist pole, Oprahis räägiti, siis kui näed sulge, see on märk, et kaitseingel oli just siin hiljuti ja see on märk sulle. Mis põhimõttel, seda ei tea, ehk kaitses sind millegi eest või hoidis ära mingi õnnetuse. Aga põhiline, pärast seda hakkasin ma aeg-ajalt sulge nägema, noh, sellist väiksemat udusule moodi.
Kahel korral oli sulg täiesti utoopilises kohas, tööjuures wc põrandal ja teinekord tolmusel linnatänaval. Aga nüüd pole enam ammu ühtki sulge näinud ja ausalt öeldes, ei märganud ma sellisel korral, et mind oleks mingi oht oodanud.
V:
Utoopiline sulg linnatänaval? Mina olen linnas tihti tuvisid, varblaseid ja kajakaid näinud. Töö juures käis keegi wc-s kellel oli sulejope kust võis mõni sulg ka alumiste riiete külge jääda ja wc-s maha pudeneda, või siis käis mõni enne tööletulekut kanalast läbi.
Utoopiline oleks sulg postkastis või rahakotis.
R:
äkki mõni perekooli kana oli vetsus just enne käinud.
aga täna ma just nägin aias sulge, laps korjas üles. oli selline suht suur ja musta-valge kirju. haraka oma ilmselt. või siis suure must-valge kaitseingli oma? kas minu või lapse kaitseingel?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.