Kolmapäevased POKKERIÕHTUD
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Re: Kolmapäevased POKKERIÕHTUD
Kas vähene registreerimine võis olla tingitud buy in suurusest? Isegi loobusin, kui summat nägin. Vihjeks võin nii palju öelda, et 90% Pargi turnasid poe ka nii suure sisseostuga. Pakun välja, et buy in võiks olla väiksem ja samuti kätte jagatud punktide kogus. Oletame, et jään viimaste sekka, siis mis kell ma ükskord koju jõuan? Arvestan sellega, et järgmine päev on ka tööpäev. Isiklikult enne kella 19.00 ei jõuaks mängimist alustada, paneme 5-6 tundi otsa, siis koju 12-01. Ei ole sellest pokrist nüüd nii huvitatud ka ... Need lihtsalt minu ettepanekud. Kui ei sobi, siis ei pea mängima. Samas nagu ma aru saan, siis midagi peaks muutma. Ning, kui ei saa 16 kokku, siis võib ja kasvõi poole väiksema pundiga mängida. Kas asjal peab kohe meistrivõistluste mastaap olema? Mis arvate?
mercenaries kirjutas:mercenaries kirjutas:tere
paneme siis 14.04.10 kolmapäeva õhtu lukku.
registreerige ennast aadressil mffm@hot.ee
saadame siis ka rohkem infot neile kes ennast registreerivad.Meeldetuletuseks kõikidele pokkerihuvilistele, esimene pokkeriõhtu Tallinnas toimub kolmapäeval, 14.aprillil
Soovijatel palun registreerida mffm@hot.ee
TERE
seoses vähese registreeruvuse tõttu lükkub turniir nädala võrra edasi.
nii,et paluks vähe aktiivsem olla. vaja ainult 16 inimest kokku saada et asi toimuks.
21.04.10[/quote]
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.