Vulcan VN750
-
rewo
- Tsikkel: vn 750, IŠ planeta 5 ...
Re: Vulcan VN750
Aldis kirjutas:rewo kirjutas:Suured tänud, sadulal juba uus kate peal, näeb välja nagu uus
. Eks suvel on näha, kuidas ka vastupidavusega on.
Kas said selle katte Hanneselt?
Eeee, ei mina nime tea kellelt, igatahes sellele numbrile helistades viisin sadula Raua tänavale, endise tuletõrje ühingu majja.
Nüüd aga järgmine häda, suunatuled (ja ka ohukad) on kaotsis. Mul oli terve garaas tsikklit täis (raam sai uuendatud, haaveldatud, krunditud ja uus must värv lakiga peale). Mingi kuu aega läks sellega, ei olnud vahepeal aega tegeleda. Nüüd nagu peaks olema kõik juhtmed ühendatud, aga suunad kadunud. Üldse natuke imelik mu meelest, tagumistesse suundadesse läheb kummagisse kaks juhet, esimestel aga kolm juhet, milleks see kolmas vajalik ? Ja kas suunarelee on akukarbi küljes, paremal pool, startei relee all. Tegelt pole mahti tegeleda olnud, võibolla lihtsalt kuskilt mõni juhe lahti ununenud
. Täna sai isegi kindlustus ära tehtud, aga sõita veel ei saa, esiratta laagrid vajavad veel hädasti vahetust. Ja siis siduri võlli tihendi vahelt immitseb natuke õli, märgistab territooriumi ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.