Forward Controls-jalad ees sõit
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Forward Controls-jalad ees sõit
Niisiis ma otsisin netist kohta kust saaks tellida Kawasaki EN500-le (91 a. mudel) neid "Forward Controls" -e.Proovisin sealt www.Louis.de -st otsida aga ütleme nii,et ma nii hästi saksa keelest aru ei saa,et ma need sealt üles oleksin leidnud.Äkki keegi rohkem saksa keelt oskavam inimene aitaks leida koha kust saaks sellele rattale selliseid asju tellida. Oleks väga tänulik 

http://www.motorrad-burchard.de/pages/p ... 20kawasaki
Nt sellel lehel pakutakse miskit. Hind on muidugi päris mehine
Saksa keeles on need asjad muidu vorverlegte Fussrasten (või ka Fussrastenanlage).
Nt sellel lehel pakutakse miskit. Hind on muidugi päris mehine

Saksa keeles on need asjad muidu vorverlegte Fussrasten (või ka Fussrastenanlage).
-
- Tsikkel: HD Street Bob
- Tänanud: 2 korda
http://www.cromac.it saab tellida Motokeskusest
ja siin veel midagi http://www.mad-badlands.com/acatalog/in ... atalogBody
ja siin veel midagi http://www.mad-badlands.com/acatalog/in ... atalogBody
Viimati muutis rix, 26 Nov 2004, 17:03, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
Hinnad on küll metsikud paari metallvarda eest aga jah tellima peaks küll millalgi kui raha tekib. Palju see tellimine saksast on umbes selle asja eest...mis ta kaaluda võib,mingi paar kilo ja maksab €400
Keegi on kindlalt tellinud saksast asju.Tegelikult kui see asi juba niipalju maksab siis see lisa paarsada krooni on vist tühine

Keegi on kindlalt tellinud saksast asju.Tegelikult kui see asi juba niipalju maksab siis see lisa paarsada krooni on vist tühine
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
mina soovitaks sul enne proovida mõne sellise rattaga pikemat maad sõita. Sellisega mille on juba jalad ette viidud. Endal kui drääg alles oli siis mõtlesin ka selle peale. Eestis oli saada ka, hind u. 5000 eeki.
Aga... jutu point... kui kavatsed ka pikemat maad sõita siis lähemal asetsevad jalatoed võimaldavad sul oma jalgu vastavalt soovile erinevatesse asenditesse panna. Sõidad kas jalad jalatugedel, asetad jalatoele kanna- või varbaosa või sirutad jalad ette ja toetad sääre või hüppeliigesega jalatoele. Kui sul on aga jalatoed ette viidud siis sõidad kogu aeg sirgete jalgadega ja kui asend ebamugavaks muutub siis ei ole sul jalgu kuhugi mujale toetada.
Seega, mina soovitaks sul jätta jalatoed sinna kus nad on ja panna rattale lihtsalt juurde lisa jalatoed. Neid on saada sellise pika kroomitud pulgana mille otstes on jalatoed ja kogu see krempel on lihtsalt ratta raami külge kinnitatav. Bikeworld'is on selline saada kindlasti.
Vaata ise mis sulle mugavam on.
edu
motopaks
Aga... jutu point... kui kavatsed ka pikemat maad sõita siis lähemal asetsevad jalatoed võimaldavad sul oma jalgu vastavalt soovile erinevatesse asenditesse panna. Sõidad kas jalad jalatugedel, asetad jalatoele kanna- või varbaosa või sirutad jalad ette ja toetad sääre või hüppeliigesega jalatoele. Kui sul on aga jalatoed ette viidud siis sõidad kogu aeg sirgete jalgadega ja kui asend ebamugavaks muutub siis ei ole sul jalgu kuhugi mujale toetada.
Seega, mina soovitaks sul jätta jalatoed sinna kus nad on ja panna rattale lihtsalt juurde lisa jalatoed. Neid on saada sellise pika kroomitud pulgana mille otstes on jalatoed ja kogu see krempel on lihtsalt ratta raami külge kinnitatav. Bikeworld'is on selline saada kindlasti.
Vaata ise mis sulle mugavam on.
edu
motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
Teema algataja
Ma vaatasin neid lisatugesid ilma käigu ja pidurihoobadeta aga selle idee matsin maha.Proovisin algul En500 originaaltugesid ja kuna ma 194 pikk siis jalgade asend oli nagu jawaga sõita,pikendustega olid ikka jalad eespool käiguvahetus oli ka mugavam,lihtsam.Ma arvan,et paljud ostavad need pikendused ainult stiili pärast aga ma ostan ikkagi mugavuse pärast eelkõige.Maksku mis maksab.
Ja motopaks mainis et Eestist on ka neid saada,Tallinna motopoodides pole näinud veel,kus neid leidub?

Ja motopaks mainis et Eestist on ka neid saada,Tallinna motopoodides pole näinud veel,kus neid leidub?