Telk motomatkaks

Kasutaja avatar

Hanno
Postitusi: 222
Liitunud: 24 Mär 2008, 15:26
Tsikkel: R1200GS
Asukoht: TLN
Tänatud: 3 korda

Re: Telk motomatkaks

Lugemata postitus Postitas Hanno »

sang kirjutas:

Jätkuvalt kehtib soovitus mitte osta telki, millesse ise pole enne sisse roninud.

Tere!
Otsin kah enamvähem sellist telki, nagu teemapüstitaja alguses kirjeldab.
Ülalolevast soovitusest inspireerituna läksingi ja proovisin poes sisse ronida, ehkki olin veendunud eelnevalt, et valdavalt 210cm kergtelgid ei saa kuidagi mulle lühikeseks jääda, kuna olen ju peaaegu 20 cm lühem. Paraku aga nii siiski juhtus. Selgus, et 210cm on mõõt nurgast nurka, aga otsakülgede keskkohad keeravad ennast parajalt palju varem üles, et mahtumisega läheb tuugaks. Niisiis, siis koorub küsimus, et kas oskate soovitada tiba pikemat telki, kuhu füüsiliselt oleks võimalik kahekesi sisse mahtuda + vähemalt riided? Ja noh, muud motokriteeriumid, et pakituna võimalikult väike loomulikult, kaal ei ole eriti oluline.
Ferrino Lightent 2 on põhjapikkusega 230, vaatasin sellesse kah sisse. Muidu igati sümpaatne ja pakituna ahvatlevalt väike, ning nagu siit lugeda siis ka mitte halb, aga kaks + riided ja kiivrid sinna ilmselt ei mahu. Või oskab keegi kogemustest öelda, et mahub?
Kahjuks Big Agneseid ja Black Diamonde pole Euroopast mõistliku hinaga leidnud, neil on küll ulmeliselt kompaktseks pakitavaid mudeleid. Silma jäi veel üks prantslaste oma, nimega Quechua. http://www.quechua.com/EN/backpacking-tents-3529270/
Pildil näevad sümpaatsed välja ning on ülikerged ning 215-220 cm pikad. Paraku pole kuskil täpselt öeldud mõõte pakitult. Muudkui, et L< 40cm. Kahjuks nende kohta pole ka palju muud infot leidnud, kui et igal prantslasel on vähemalt kaks tükk neid ja et eemalt näevad kvaliteetsed ja kallid välja... :) On kellegil soovitusi/kommetaare?

jube kena oleks, kui jääks hind sinna 3K piiresse.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”