Kergeid pükse?

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Re: Kergeid pükse?

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Väikesed illustratsioonid mu eelnevale jutule:
Dainese G.Milano Evo

Pilt

lapel with button-fastening - internal lining - elastic fastening on the internal wrist - double internal breast pocket - removable CE-certificated soft protections on shoulder and elbow - pocket for “RIB MAN” lumbar belt - pocket for removable CE-certificated composite protections on shoulder and elbow - pocket for Back Space G back protector - fastening system matches Trento materials - cotton/nylon jeans protections: - removable CE-certificated soft protections on shoulder and elbow - pocket for “RIB MAN” lumbar belt - pocket for CE-certificated composite protections on shoulder and elbow - pocket for Back Space G back protector

Dainese Santa Fe

Pilt

5-pocket denim jeans - pocket for Knee J protection for knee and tibia - removable Knee j protection for knee and tibia

Ülikonnaga sobivad kiivrid firmalt Borsalino:

Pilt

Pilt

hälvik

kolp

Lugemata postitus Postitas kolp »

http://www.louis.de/_208e7f441cee9406c9 ... _gr=208730
on keegi neid kongreetseid pükse kasutanud, kuidas tunduvad ja kuidas nr lood on kas saab nr järgi tellida. Ning kui õieti aru saan siis on nad ilma kaitsmetea, aga kohad olemas. Äkki oskab keegi kommenteerida. Tänud ette

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kontorirott
Tsikkel: Honda Deauville
Tänanud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Kontorirott »

Neid konkreetseid pükse ei oska kommenteerida, aga endale ma ostsin mingid sõiduteksad ära siitsamast Viljandist sellest poest, mis isand Tuula alajaama külge ehitas (Ugala vastas). Kokkuvõte - nii nagu kõik universaalsed asjad, on ka nende pükstega - kui peab tegema mitut asja, siis ei tee ühtegi korralikult. Minu pükstel olid kaitsmed sees küll (põlvedel), aga teksaste säär annab ju loksuma ja kõhutunne ütleb, et kui tegelikult kummuli käiks, siis tõenäoliselt poleks need kaitsmed selle koha peal, kus ma neid vajan. Rohkem asja eest on ilmselt kevlarist lapid tagumiku ja puusade peal, need ei saa paigast ära minna. Lööki need ei summuta, aga vähemalt lootus, et kui tuleb asfaldi peal liugu lasta, siis ei raspelda tagumiku nahka maha.

IZ Jupiter (350) - tükk tühja maad - Aprilia Scarabeo (250), Honda Deauville
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kontorirott

Vaatasin veelkord seda linki, mille pakkusid. Nende teksaste juures on ka selline rida:
"herausnehmbare SUPER SHIELD® Protektoren an den Knien"
Umbkaudne tõlge: "väljavõetavad kaitsmed põlvede juures" - peaks vist olema see, mida küsisid?
"Knieprotektoren höhenverstellbar" - põlvekaitsmete kõrgus reguleeritav.
"SUPER SHIELD® Hüftprotektoren nachrüstbar (Best.Nr. 20019172)" - puusakaitsmeid saab juurde tellida
"Hüfte, Gesäß und Knie gedoppelt mit TERAMID® Gewebe, 52% Aramid, 48% Polyester" - puusad, tagumik ja põlved TERAMID'iga tugevdatud.

kolp

mis asi on see teramid, kas sama mis kevlar von mingi muu jamps? aga loodan et soojaks suve päevaks kõlbavad, vähe kindlam ikka kui tavaliste teksadega. Praeguste tekstiil püksdega ei viitsi enam haududa.

do kontorirott mis hinnaga tuula poes kaitsmetega teksad maksid?

atmospheric

Lugemata postitus Postitas atmospheric »

Pidasin ka eelmise hooaja algul aru kuidas mugavalt tööl käia ilma et oluliselt riietumisele aega kulutada.
Enda jaoks olen leidnud üsna mugava lahenduse.
Tavalistele teksadele panen peale põlvekaitsmed, triiksärgi peale turvise ja peale suvalise nahkjope.
Alat. 5 kraadi soojaga lühikeste otstega külm ei ole hakanud.
Kui ilmad soojaks lähevad, siis nahkjope asemele õhuke riidest jope.
Suveks on tagakohvris kokku pakitud kilejope, kui kallama peaks hakkama.
Ilma kilejopet kasutamata ei ole sadulas higistamisest juttugi, tööl jope ja turvis maha, vahetusjalanõud ja kõik.
Ainuke miinus on see et kukkumise korral puudub igasugune kannikakaitse.
Kuna tööle 5km ja ametlik kiirus üle 50 ei tohiks minna :) siis elab üle.
Depoost ostsin RedRoute sõiduteksad ka, aga need tööl käimiseks liiga robustsed, ei sobi pintsakuga kokku.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kontorirott

Mina maksin oma pükste eest täpselt 2 kEEK. Aga mis marki need olid, selle unustasin järgi vaadata. Täna hommikul tulin küll kaherattalisega tööle, aga pükse ei viitsinud ikka panna. :-) Kontoris on nendega palav ja vahemaad on meil siin ju väikesed - kui mingeid ekstreemsusi ei tee, siis ehk pääsen terve nahaga.

kolp

asi selles et mul tuleb ka väike maantee ots hommikuti teha,ja ainult teksadega sõites võtab põlved valutama eks pistaab mis teed ma lähen kas ostan püksid v kaitsmed
tänud kõigile (w) ja ilusat sõidu ilma :bsmile:

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kontorirott

Arva ära, miks ma ostsin just sellise kaherattalise, nagu mul on. :) Põlvedega pole mingit porbleemi. Lisaks sellele panin peale suure tuuleklaasi - maru hea vaikne on sõita, vabalt saab muusikat kuulata.
Ainukene ootamatu kaasnähtus on see, et see osa õhust, mis tuuleklaasi pealt allapoole maha jookseb, vihiseb piki kintsusid ja pikema maa ja jahedama ilmaga hakkavad puusad külmetama. Mitu korda olen mõelnud, et üritaks seda õhuvoolu kõrvale suunata, aga see on omamoodi keeruline, sest rolleri "põll" ja tuuleklaas peavad ju üksteise suhtes vabalt liikuda saama.

Kasutaja avatar

randel
Tsikkel: Beta 390
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 204 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas randel »

kolp kirjutas:

http://www.louis.de/_208e7f441cee9406c9 ... _gr=208730
on keegi neid kongreetseid pükse kasutanud, kuidas tunduvad ja kuidas nr lood on kas saab nr järgi tellida. Ning kui õieti aru saan siis on nad ilma kaitsmetea, aga kohad olemas. Äkki oskab keegi kommenteerida. Tänud ette

Mul on töösõitudeks analoogsed Vanucci sõiduteksad kasutusel, mudel on natuke teine pildi järgi vaadates - ostsin enda omad paar aastat tagasi. Põlvekaitsmed on nendel sees, puusakaitsmed saab juurde tellida.
Sääre pikkus on kõigil üks, 36tolli. Minu 188cm kasvule olid parajad, kes väga palju lühem, see peab nendega ennem veel rätsepa juurde minema. Pikematele kui 190cm jäävad lihtsalt lühikeseks ilmselt :D
Tuult peavad enam-vähem, veidi soojemad kui tavalised teksad, kuna riiet on ju topelt enamasti. Kui märjaks saavad, kuivavad ka kauem.
Kontorisse sobivad hästi. Minul need püksid väga "loose fit" küll pole, suht täpselt istuvad jalas ja põlvekaitsmed eriti ringi küll ei liigu pükste sees.
TERAMID on tootja kaubamärk, Aramid = Kevlar, esimene on materjali nimetus, teine rohkem selline brändi värk. Seega 52% koosneb nn.kevlarist see kangas. Muideks, 100% kevlarist riiet üldjuhul ei kasutatagi, enamasti on aramiidi 10-30% kangast (Schoelleri Keprotec jms erikangad mida sõiduriiete põlvedel, õlgadel jm kasutatakse). Vastupidavusele loeb ka see, kui paks see riie on, Vanucci teksadel oli see üsna õhuke (no eks nad muidu oleks ka liiga ebamugavad).

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”