Paide Tsiklimehed

Kasutaja avatar

felix18
Tsikkel: Honda CBR 1000RR Repsol 2008
Asukoht: Martinlaakso, Vantaa, Soome, kodukoht aga Särevere, Järvamaa
Kontakt:

Re: Paide Tsiklimehed

Lugemata postitus Postitas felix18 »

See tõesti uskumatu, et Järvamaale registreeritud 710 ratast! Kõik võiks siis ka aktiivselt teedel liikuda. :) Ise olen ka muidugi natuke süüdi, et sellest 710 rattast minu oma ei näe eriti, ma samuti muidu Järvamaale registreerunud, aga põhiaja nüüd Soomes. Eestis olles muidugi aga Järvamaal ja üleüldse Eesti teedel. Ei tea palju selle kindlustuse hindade vahe siis on, kui mujale registreerida. Usun samuti, et imeväike see.
põõsik: ilma lubadeta siis Paide vahel saab sõita, aga üheskoos pundis Pärnu ei saa või? Minu arust see Pärnu ots palju turvalisem kui Paide vahel tiirutada, selles mõttes, et kui politseid pelgad.
Me siin just mototegelastega arutasime, et esimesel mail koguneme Türi kesklinna parklas, et siis sealt üheskoos Pärnu minna. Aeg veel täpsustamisel. Ise ma alles ka esimese hommikul Soomest ja siis veel ülevaatusele, kuna see saab aprilliga läbi. :)
Andke aga aegsasti kõik teada, kes ka ühinevad. Arutame siis üheskoos, et mis oleks orjenteeruv väljumise aeg Türilt, Pärnu suunas.

Get yourself a Life
Bike Beasts MCC
Veiko 0445588055, viis viis kuus kaks kaks viis kolm kuus (55622536) :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”